Astrologija

LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Za 3 znaka ovo je najradosniji mesec - slobodni pronalaze PRAVU osobu, a neko će reći DA

Autor Maja Gašić

Horoskop za novembar donosi radost na polju ljubavi za tri znaka Zodijaka, proverite da li ste među njima!

Izvor: YouTube/screenshot/MsMojo

Novembar kuca na vrata i donosi dobre i loše vesti. Za neke horoskopske znake će doneti neočekivane probleme i izazove, dok će drugi uživati u naklonosti zvezda. Tri znaka će doživeti neočekivane promene, a posebno na polju ljubavi ih očekuje sreća!

Blizanci

Ljubavni život ljudi rođenih u ovom horoskopskom znaku će u novembru biti u fokusu. Blizanci će učiniti sve da poboljšaju odnose sa svojom srodnom dušom, posebno jer su u poslednje vreme imali dosta sukoba. Ovaj mesec će biti posebno povoljan za jačanje veza. Slobodni Blizanci će doživeti veliku promenu na polju ljubavi. Savet je da malo bolje pogledaju oko sebe, moguće je da se već duže vreme dopadaju nekome ko će im i predložiti da započnu vezu.

Devica

Device će ceo mesec biti izraženo romantične, a to će im pomoći da poboljšaju odnos sa partnerom. Slobodne pripadnike ovog znaka Zodijaka očekuje sudbonosni sastanak, koji će se desiti sasvim neplanirano. Ono što Devicama može da pokvari sreću u "savršenom" novembru, jeste zdravlje. Savet je da povedu računa o lošim navikama i savetima lekara, jer postoji opasnost od pogoršanja hroničnih tegoba.

Jarac

Novembar će biti u znaku harmoničnih odnosa za predstavnike ovog horoskopskog znaka. U porodici će sve teći "kao podmazano", odnosi će se učvrstiti. Na ljubavnom planu Jarčeve očekuju lepa iznenađenja, neki će čak dobiti ponudu za brak koju će prihvatiti. Slobodni pripadnici ovog znaka Zodijaka će imati bogat društveni život, moguća su poznanstva sa lepim potencijalom za vezu.

Najuspešniji dani poslednjeg meseca jeseni za sve znakove Zodijaka biće 3, 6, 9, 10, 15, 19. i 28. novembar.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO

Tagovi