Astrologija

PRED OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA JE NEVEROVATNA NEDELJA: Bukvalno sve im ide od ruke, nema svađa, samo dobro raspoloženje!

Autor Nataša Petrović

Evo koja tri horoskopska znaka uživaju u sjajnim danima od 1. do 7. novembra!

Izvor: Youtube/Screenshot/ChillTrapTastic

Mesec u Devici i Merkur u Trigonu sa Jupiterom ove nedelje, od 1. do 7. novembra, donose mnogo dobrih stvari svima. Pred nama su dani kada će nam jednostavno sve ići od ruke, lako ćemo ostvarivati sve što želimo, a to će najviše osetiti tri horoskopska znaka.

Blizanci

Iza vas je nekoliko teških nedelja. Koliko god da ste se trudili, jednostavno niste mogli da pronađete mesto gde ćete moći zaista da se opustite i odmorite. Soim toga, bili ste veoma strogi prema sebi, ali sada konačno dolaze dani kada ćete biti nežniji prema sebi.

Ova nedelja će vas osvežiti, a u tome će vam dosta pomoći ljubav i podrška prijatelja, kojih imate dosta.

Bolje ćete se osećati već i zbog same činjenice da vam je dosadilo da ne volite sebe, pa ćete konačno shvatiti da ste zapravo mnogo bolji nego što ste mislili. Taj pozitivan stav će vas "držati", zato uživajte u nedelji pred nama.

Devica

Mesec u vašem znaku, Devici, konačno će doprineti popuštanju pritiska, pod kojim ste bili u poslednje vreme. To će značajno uticati i na vaše raspoloženje.

Inače ste pomalo "zakeralo" i često ulazite u rasprave sa drugima, što vam uzima dosta energije. Ove nedelje napokon odlučujete da se malo opustite i uopšte nećete biti raspoloženi za bilo kakve svađe.

Dakle, pred vama je jedna mirna nedelja, a moguće je i da ćete dobiti poruku od starog prijatelja, koja će vam ulepšati dan.

Osećaćete se voljeno do 7. novembra, nećete kritikovati niti osuđivati druge, što će sjajno uticati i na vaše raspoloženje.

Jarac

Ove nedelje, od 1. do 7. novembra ćete biti mnogo opušteniji. Nećete toliko razmišljati o poslu i obavezama, već će vas zanimati druženje i uživanje.

Imate utisak da je napokon "sve došlo na svoje", ne brinete zbog posla i rokova, već vas više zanima da se doterate i počastite se nekom novom garderobom. Zaslužili ste da uživate nakon napornog rada, zato ne dajte da vam išta pokvari raspoloženje, već radite sve što vam prija i što želite.

(MONDO)

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tagovi