Astrologija

OVI ZNACI HOROSKOPA SU MENTALNO NAJJAČI: Samopouzdanje im je kao STENA, odustajanje i PREDAJA za njih nikad nisu opcija!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Mentalno najjači znaci horoskopa su Škorpija, Ovan, Lav, Strelac i Vodolija.

Izvor: Yotube/Movieclips

Horoskop određuje mnoge crte našeg karaktera, pa čak i onu osnovnu - koliko smo mentalno snažni, spremni da se uhvatimo ukoštac sa izazovima i izađemo iz njih kao pobednici.

Ovo su znaci horoskopa koji imaju neverovatnu mentalnu snagu, oni uspevaju u svemu i nikada ne pokleknu duhom!

Škorpija

Odličan vođa, ponekad manipulator, Škorpija se upravo na ove crte karaktera oslanja u svojoj snazi. Strastvena je u svojim ubeđenjima i nikada ne odustaje od onoga u šta veruje. Škorpije obožavaju izazove jer znaju da ih svaki od njih samo čini još jačim.

Ovan

Ponekad impulsivan, tvrdoglavi Ovan je vrlo razborit i praktičan kada se suočava sa teškom situacijom. Neverovatno je uporan i otporan na "napade" iz okoline, a nikada neće samo sesti i pustiti život da ga nosi gde poželi, uvek će imati kontrolu nad situacijom i snagu da se izbori za sebe.

Lav

Moćan i pun samopouzdanja, uvek iskren i dobronameran, Lav je među najsnažnijim znacima Zodijaka jer je bukvalno rođen takav. Njegova odlučnost i vera u sebe čvrsti su kao stena!

Strelac

Iako to ne pokazuje svima, Strelac je među mentalno najjačim znacima horoskopa. Uvek se oslanja na svoja osećanja, na nepogrešivu intuiciju koja ga uvek vodi u pravom smeru. Strelac baš nikada ne odustaje!

Vodolija

Ogromna samokontrola je ono što Vodoliji uliva najveću snagu. Nikada ne reaguje ishitreno, uvek zastaje i analizira, zbog čega Vodoliju baš malo toga u životu dočeka nespremnu. Ne pušta da je osećanja preplave već sa jasnim ciljem smišlja način na koji će ga ostvariti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)