Sagittarius

SREĆAN ROĐENDAN, STRELČEVI! SJAJNA GODINA JE PRED VAMA: Pare, uspeh, sve vam ide od ruke - a MAJ je ključan za ljubav

Autor Jovana Vilimonović

Dragi Strelčevi, srećan rođendan! MONDO vam poklanja godišnji horoskop!

Izvor: YouTube/screeenshot/Movieclips

Sva znanja koja ste do sada prikupljali, biće vam biti potrebna. Od izuzetne je važnosti da sve što možete da naučite i primenite na poslu. Lakše ćete da uskladite poslovni i privatni život. Postoji mogućnost selidbe, kučovine nove nekretnine, ali će i putovanja biti moguća, naročito od maja. Očekujte sjajnu godinu jer će vaš vladar Jupiter da bude u Ribama i od maja u Ovnu i to znači da možete da izvučete maksimum iz dobrih aspekata i da budete srećniji nego do sada. Konačno ćete moći više da putujete, što je vama najbitnije.

Posao

Moguć je napredak na poslu. Odlična je godina za saradnju sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje. U prva dva meseca ćete morati da uložite više energije u posao, ali ćete do leta da napredujete. Budite kreativniji od maja do kraja godine. Tokom jula meseca su moguće promene ili rasprave sa kolegama. Ne menjajte posao u tom periodu. Bićete na prekretnici ako imate svoj privatni posao. Ne započinjite ništa u januaru, maju i septembru, sem ako to niste ranije planirali.

Poznati rođeni u znaku Strelca

Bred Pit, Mila Jovović, Miroslav Ilić, Vanja Grbić, Aljoša Vučković, Tina Tarner, Britni Spirs, Kristina Agilera...

Ljubav

Ako ste u vezi odnos može da procveta od maja meseca, pa će sve da bude idealno do kraja sledeće godine. Trebalo bi da putujete sa partnerom i da probate da podržite jedno drugo. Slobodni, vreme je da se zaljubite! Može da vam se dopadne osoba koja nije iz vašeg mesta ili zemlje, koja je pozitivna, prijatna i inteligentna. Ne vraćajte se na stare priče.

Zdravlje

Bićete dosta dobro tokom cele godine i imaćete višak energije. Bitno je da se krećete, da se bavite sportom i da budete odgovorni prema svom zdravlju. Stres može da vam napravi problem sa pritiskom. Vodite računa o tome.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi