29.11-4.12.

PAKLENA NEDELJA JE PRED 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Nezadovoljstvo sobom i samosažaljenje će im "doći glave!"

Autor Nataša Petrović

Evo koji znaci Zodijaka se ove nedelje suočavaju sa brojnim izazovima!

Izvor: Youtube/Screenshot/Movie Whisperer

U prvoj nedelji decembra očekuje nas svašta – počećemo sa Mesecom u Devici, preko Meseca u trigonu sa Saturnom, do Meseca u kvadratu sa Plutonom i Neptuna koji kreće direktno.

Zvuči komplikovano, ali zapravo je stvar u tome da će ovi aspekti doneti brojne promene, a u negativnom smislu će ih najviše osetiti tri horoskopska znaka.

Rak

Ove nedelje bi trebalo da se posvetite učenju i edukaciji. Oduvek ste zainteresovani za rad na sebi i napredak, za istraživanje i analiziranje sebe. U prvoj nedelji decembra ćete imati priliku za to, ali budite spremni jer ćete možda shvatiti o sebi nešto što vam se neće dopasti. Dobra stvar je da je u pitanju nešto što može da se promeni, tako da ćete svu energiju uložiti upravo u ispravljanje toga što vam se kod sebe ne dopada.

S obzirom na vašu posvećenost, sve su šanse da ćete u tome i uspeti.

Možda će vam ova nedelja zbog toga biti naporna, ali to je tek početak vašeg preispitivanja.

Lav

Imaćete osećaj ove nedelje kao da idete korak napred, pa dva nazad. Kada je reč o ljubavi, rado biste svoja osećanja potpuno ogolili pred parnterom, ali od njega počinjete da dobijate izmešane poruke.

Zato ćete se dvoumiti oko priznavanja svojih osećanja, ali učinićete sebi uslugu ako se budete nadali najboljem. Otkrijte svoja osećanja i bićete mirniji, samo se potrudite da u tome ne budete previše napadni.

Devica

Svi vas nerviraju ove nedelje, a jedini ljudi koje vi želite u svojoj blizini su oni koji vas zabavljaju. Dosta vam je toga da budete fini i ljubazni prema svima, želite ili da vas ostave na miru ili da vam budu zabavni, ništa između.

Ne prihvatate odgovornost za svoje loše raspoloženje i za to krivite sve oko sebe, a krajem nedelje biste vrlo lako mogli da upadnete u vrtlog samosažaljenja.

(MONDO)

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tagovi