Pakao počinje!

ČUVAJTE SE! 29. I 30. NOVEMBAR SU NAJOPASNIJI DANI U 2021: Samo ovo može da vas sačuva od KATASTROFE i to uradite ODMAH

Autor Maja Gašić

Pročitajte horoskop za 29. i 30. novembar, i uradite sve što možete da se spasete od opasnosti!

Izvor: YouTube/Screenshot/Random Fun

Danas i sutra će se emocije zagrejati do krajnjih granica, 29. i 30. novembar su najopasniji danu ove godine i zato je veoma važno da se kontrolišete kako ne biste napravili neku "glupost" koja će vas u budućnosti skupo koštati!

Novembar se pokazao kao težak mesec. Krajem jeseni uvek ima mnogo posla, ali ove godine su zvezde potrudile da nam svim amalo otežaju život. Poslednja dva dana u mesecu ispostavila su se kao najopasnija u ovoj godini.

29. NOVEMBAR

Merkur će biti u konjunkciji sa Suncem, pa će čula biti "prenapregnuta". Najverovatnije će se mnogi osećati slabo, samopouzdanje koje im je svojstveno će se praktično istopiti. Umesto toga, pojačaće se strahovi i kompleksi. Ovo će posebno teško pasti onim akoji se bave kreativnim poslovima ili imaju takvu energiju. Zbog nepovoljnog položaja zvezda, inspiracija će ih napustiti, a ako danas treba da se pokažu na poslu i zadive šefove, rezultati će izostati.

30. NOVEMBAR

Pripremite se za unutrašnje oluje. negativna osećanja će biti prenaglašena i to na svim poljima. Sve ono što vam je nekada smetalo, a na šta ste "zaboravili" ponovo će izaći u prvi plan. Nisu isključeni ni novi sukobi. Ne razmišljajte o prošlosti, živite u sadašnjosti i pokušajte da kontrolišete svoje emocije. Takođe je ovih dana bolje da budete oprezni sa strancima. Možete se prevariti, zato držite uši i oči otvorene.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO

Tagovi