Astrologija

MOĆNE BROJKE U 2022. DONOSE NAM MNOGO DOBRIH STVARI: Numerolozi otkrili značenje dvojke i koje greške da ne pravimo!

Autor Nataša Petrović

Numerolozi otkrivaju šta možemo da očekujemo od naredne godine, koja u sebi ima moćne brojke!

Izvor: Impact Photography/Shutterstock.com

Još mesec dana i ulazimo u 2022. godinu. Numerolog Džoš Sigel kaže da smo uticaj naredne godine počeli da osećamo već u oktobru 2021.

Za broj 22, numerolog kaže da je "glavni graditelj" u numerologiji, te daje povezan sa bazom, osnovom. On ističe da će fokus sledeće godine biti na vraćanju u normalu i ponovnoj izgradnji naših života.

U 2022. godini će nam biti jako važan i balans, posebno na poslu i u ljubavi, a Sigel kaže da ćemo za to morati malo da se potrudimo, kako jedno od to dvoje ne bi prevagnulo, a da drugo skroz zapostavimo.

Numerolog kaže da zbog moćnih brojeva u 2022. godini možemo da očekujemo dosta važnih poslovnih događaja, tako da bi oni koji se malo potrude u toj sferi mogli da vide veliki napredak.

Iako prema numerologiji brojevi u 2022. godini dolaze mahom pozitivne događaje, Sigel ističe da će imati i onih drugih, te da je utoliko važnije negovati balans u životu.

"Zaista je na nama da održimo balans u životu i da postavimo granice tako gde treba. To je uvek lakše reći nego uraditi, ali upravo u izazovnim vremenima mnogo toga naučimo", poručuje numerolog.

Ipak, naredna godina neće biti vezana samo za posao, već će biti izražena i empatija i želja da se drugima pomogne. Emocije će nas dosta "raditi", brinućemo za druge, želećemo da ih zaštitimo i podržimo.

U ljubavnim odnosima ove brojke donose romantiku, ali numerolozi ističu i da ukoliko budemo previše pasivni, sve može da nam se obije o glavu.

Njihov savet je da se trudimo da ne idealizujemo previše neke stvari, kao i da ne "kukamo" nad nečim što nam se ne sviđa, već da uradimo nešto da to promenimo jer je 2022. godina dobrih promena!

(MONDO)

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Tagovi