Astrologija

MARS U STRELCU DONOSI NAM PROMENE KOJE ODAVNO ČEKAMO: Sve kreće nabolje, pred nekima su životne prilike!

Autor Nataša Petrović

Saznajte šta Mars u Strelcu donosi svakom znaku horoskopa!

Izvor: YouTube/screenshot/MsMojo

Mars ulazi u znak Strelca 13. decembra, a to će nam dati energiju koja nam je već neko vreme nedostajala, pa će nam biti lakše na poslu, ali i u komunikaciji sa drugima.

Ovaj položaj planeta uticaće ipak na svaki znak različito, a u tekstu saznajte šta donosi vama.

Ovan

Mars u Strelcu vam donosi novac, ali i dobre prilike. Lako ćete sada utvrditi šta vam je tačno potrebno, a ubrzo će vam se pružiti prilika da to i ostvarite.

Imate dosta energije i koncentracije da ostvarite tačno ono što vam je potrebno da biste bili zadovoljni. Iskoristite svoj šarm da biste stigli do vrha, a onda pokažite sve što znate.

Bik

Očekuju vas sjajne poslovne prilike. Ako razmišljate o promeni posla, nije baš pravi trenutak – strpite se još malo, a onda iskoristite priliku koju ćete imati.

Pazite šta govorite saradnicima. Fokusirajte se na ono što želite da ostvarite i napravite dobar plan kako da to ostvarite. Razmišljajte trezveno i neka vam cilj sve vreme bude pred očima.

Blizanci

Ova godina vas je naučila da čekate, ali uprkos tome, i dalje postoji nešto što čekate, čemu se radujete, ali moraćete da sačekate još malo, ali isplatiće se.

Posvetili ste se poslu i, iako proteklih meseci niste videli neke rezultate toga, sada ćete uživati u plodovima svog rada. Bićete dobro nagrađeni i više nego što očekujete.

Rak

Sve dođe u svoje vreme, a vaše vreme je baš sada, dok je Mars u Strelcu. Bićete puni energije, ali važno je da je usmerite na nešto dobro, nešto što će vas ispuniti ili vam doneti zaradu.

Sjajno ste raspoloženi, sada je sjajna prilika kako za sticanje prijatelja, tako i za započinjanje nečeg novog. Iskoristite to.

Lav

Zahvalni ste za sve što vam se desilo tokom godine i spremate se za nove avanture. I baš sada je sjajno vreme da započnete nešto novo. Mars u Strelcu će vam dati enegije za sve to, a ideja vam definitivno ne nedostaje. Dajte "gas" i krenite u nove pobede!

Devica

Ponekad se pitate kako je moguće da vam iznova i iznova sve ide naopako. Ali, Mars u Strelcu će vam pomoći da promenite perspektivu, doneće vam nadu, a onda možda u Novu godinu uđete puni optimizma i sreće.

Kliknite na strelicu da pročitate ostatak teksta

Vaga

Konačno znate šta tačno hoćete, niste više zbunjeni. Položaj Marsa sada će vam doneti i ostvarenje tih želja, zato pazite šta želite, možda vam se i ostvari!

Škorpija

Trenutno ste sebi na prvom mestu, što je sasvim u redu, a ono što će vas posebno obradovati je da ćete se, dok je Mars u Strelcu, osećati fantastično. Dosta brinete o svom psihičkom i fizičkom zdravlju i to će vam se "isplatiti".

Strelac

Dosta vremena ste proveli preispitujući se da li vaša intuicija "radi", tj. treba li da joj verujete. Sumnjali ste u sebe toliko da vam je to maltene postala navika.

Mars u Strelcu će vam sada promeniti mišljenje, više ćete verovati svom instinktu. Pametniji ste nego što mislite, a sada ćete se u to i uveriti, pa ćete i više verovati u sebe i svoj sud.

Jarac

Ovaj tranzit će vas naterati da dobro promislite o svom karakteru. Već neko vreme ima stvari koje želite da promenite u svom životu – navike, ljubav, želite da imate više vremena za sebe...

Sada ćete konačno znati tačno šta treba da radite da biste živeli onako kako hoćete. Možda ćete morati pomalo i da se žrtvujete, ali ćete ostvariti ono što želite.

Vodolija

Stvari u porodici u poslednje vreme nisu bile baš savršene, ali Mars u Strelcu će vam pomoći da iz toga izvučete nešto pozitivno. Ovaj tranzit će vas napuniti energijom, pa će čak i oni koji su užasno lenji sada biti na nogama. Shvatićete šta tačno želite u životu i kako da to ostvarite.

Ribe

Ponekad je potrebno da vas nešto "udari" da se probudite i osvrnete se na to kakav je vaš život. Ako nije onakav kakav želite, imate sreće jer će vam Mars u Strelcu doneti dobre promene. Konačno ćete postaviti prioritete i raščistiti šta je važno, a šta nije. Vreme je za akciju, "kukanje" vam neće pomoći da promenite situaciju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi