Astrologija

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP - SVE JE U ZNAKU PARA! 3 znaka rešavaju velike probleme i u Novu godinu ulaze PUNOG NOVČANIKA!

Autor Maja Gašić

Nedeljni kineski horoskop kaže da će se tri znaka dobro "opariti", proverite da li ste među njima!

Izvor: Moobin/Shutterstock.com/MONDO/U. Arsić

Po kineskom horoskopu ova nedelja će biti izuzetno uspešna za nakoliko znakova Zodjaka, a posebno na polju finansija. Ovi iznenadni dobici će im omogućiti da reše neke probleme koji ih već dugo muče.

Pacov

Problemi i teška suituacija koje prati ovaj znak na gotovo svim poljima, od danas će početi da se popravljaju.  Period dugog i napornog rada će se konačno isplatiti. Kineski astrolozi obećavaju Pacovima neočekivanu i pozamašnu zaradu, a koja će im pomoći da ostvare svoje planove.

Konj

Konji spadaju u poštenjačine koji uvek vide najbolje u drugima, zato su i omiljeni u društvu. Iako im je u poslednje vreme bilo prilično teško, od danas se situacija iz korena menja. Sreća će se konačno osmehnuti, a dobre prilke će se samo nizati.  Astrolozi savetuju da ne propustite šansu koja će vam pomoći da se obogatite, a moguće je da će biti reči o sklapanju novog ugovora ili promeni posla. Važno je da delujete samouvereno i smelo, zvezde su na vašoj strani. 

Koza

Predstavnici ovog znaka su talentovani, uporni, posvećeni i dobro upućeni u detalje. Od početka ove nedelje imaće priliku da napreduju u karijeri i da se obogate. Sreća ih prati na svakom koraku, čega god da se late će ostvariti uspeh, a zahvaljujući svemu tome će drastično povećati svoje prihode - i to u vrme kada im je najpotrebnije!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO

Tagovi