Astrologija

5 NAJBOLJIH PAROVA HOROSKOPA: Njihova ljubav je najjača, ništa ne može da je prekine - bukvalno su SRODNE DUŠE zauvek!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Ovo su najbolji parovi horoskopa, da li ste među njima?

Izvor: YouTube/Movieclipstrailers

Postoje parovi horoskopa kojima nije suđeno, ili parovi čiji se karakteri toliko ne slažu, da im je raskid zagarantovan koliko god se voleli. Ali onda postoje i parovi kojima zvezde predviđaju večnu ljubav, proverite da li ste među njima!

Ovan i Ribe

Ovnovi su čvrsti, motivisani, ambiciozni, a Ribe su kompleksne, osetljive i intuitivne. Oni bukvalno nadopunjuju ono što drugome nedostaje. Ovan je stena za Ribe, a Ribe su sigurna luka Ovnova.

Lav i Vaga

Ljubazne i otvorene Vage odlično se slažu sa Lavovima koji su bistri, društveni i vole pažnju. Ovo je par kojem se celo društvo divi! Imaju gomilu tema za razgovore i divno se slažu, moguće je da se ne posvađaju nikad u životu!

Strelac i Blizanci

Oba znaka obožavaju avanturu i slobodu, i upravo je to ono što ih spaja. Iako biste pomislili da će ih želja za slobodom povući u "švrljanje", kada se Strelac i Blizanac pronađu, svaka njihova avantura postaje zajednička. Oni su par koji ćete videti kako u dubokoj starosti radi nešto zabavno, i pomislićete da želite da budete kao oni!

Bik i Devica

Najjednostavniji znaci zodijaka odlično se slažu jer su njihove potrebe i vrednosti iste. Bikovi su topli, Device vole kontrolu, ali kada se zavole, spremni su na najviše kompromisa od svih znaka horoskopa! Njihova veza je harmonična, a njihova ljubav i odanost su duboke.

Ribe i Rak

Dva najemotivnija znak prosto cvetaju od ljubavi, ona je njihova duševna hrana. I kada se pronađu, uradili bi sve jedno za drugo jer su konačno našli srodnu dušu. Vrlo je moguće da Ribe i Rakovi shvate da su jedno za drugo još dok su vrlo mladi, i celog života ostanu zajedno.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)