Astrologija

ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC U BLIZANCIMA: Kod Ovna dolazi do velike promene, Strelac više ne želi da "igra na sigurno"

Autor Nataša Petrović

Pročitajte šta pun Mesec u Blizancima donosi svakom znaku horoskopa!

Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips Coming Soon

Pun Mesec će u znaku Blizanaca biti 19. decembra. Ovaj Mesec se još naziva i hladni, a evo šta će doneti svakom znaku Zodijaka.

Ovan

Kod vas će doći do velike promene u ponašanju. Donedavno ste bili vrlo pažljivi u svojim planovima, u smislu da niste želeli nimalo da rizikujete. Više vas je vodio strah nego nada, ali sada će se to promeniti.

Moguće je da ćete svoj bes iskaliti na nekoj bliskoj osobi, a onda će vam se raspoloženje potpuno promeniti i bićete vedri i spremni za smelije planove.

Bik

Pun Mesec u Blizancima navešće vas da razmišljate o mestima koja niste videli, knjigama koje niste pročitali, hobijima koje niste isprobali... Želite da vam naredna godina bude puna avantura i spremni te da istražite šta bi to tačno moglo da bude.

Blizanci

Spremate se da punom parom prionete na nove projekte i ideje koje ste spremali tokom čitave ove godine. Ambicije su vam još izraženije nego inače, želite da sve bude veće, vedrije i smelije.

Spontanost je važna, ali vi ste uvek spremni da iskoristite sve prilike koje vam se pruže.

Rak

Zatvarate poglavlje u kojem ste više razmišljali o prošlosti nego o budućnosti. Pun Mesec u Blizancima vas okreće ka budućnosti, prešli ste preko svega što vas je tištalo u prethodnom periodu. Počnite polako, pronađite neku ideju koja vam se dopada i računajte na pomoć prijatelja.

Lav

Bićete više fokusirani na ono što se dešava u vama, želećete da radite na sebi, da oprostite sebi na svim svojim manama i da cenite svoje vrline.

Konačno ćete se okrenuti svojim istinskim željama, prestaćete da udovoljavate drugima i sa novom energijom ćete ući u 2022.

Devica

Razmišljate da kao cilj u narednoj godini sebi postavite nešto vezano za edukaciju, što je sjajno za vas. Bilo da je reč o novom jeziku, veštini, radionici... to će vam pomoći da saznate više o svojim interesovanjima, a možda se na kraju razvije i u nešto od čega ćete da živite.

Vaga

Želite više da se posvetite prijateljima i partneru. Vaše veze, kako sa prijateljima, tako i sa partnerom, su vam jako važne, a čini se kao da ste ih u prethodnom periodu, iz ovog ili onog razloga, zapustili. Zato sada želite da poradite na njima i učinite ih jačim nego ranije.

Škorpija

Ovaj pun Mesec će u vama osvestiti činjenicu da sopstveni stavovi i ponašanje mogu da vas spreče da ostvarite nešto što želite. Konačno ćete se probuditi, neke stvari ćete posmatrati drugačije, drugačije ćete se i ponašati i to će vam doneti sjajne promene.

Strelac

Putovanja su vam uvek na vrhu liste prioriteta, a sada ste spremniji nego ikad da istražite destinacije i isplanirate gde biste sve mogli da idete 2022.

Dosadilo vam je da "igrate na sigurno", do izražaja sada dolazi vaša hrabrost, samopouzdanje i želite da opet "šetkate" svetom.

Jarac

Inače ste tip osobe koja više voli da radi sama i da bude sama, ali sada se sve menja. Želite da budete u društvu, komunikativni ste, želite da sarađujete i povezujete se sa drugima. Razmišljate o tome kako možete da upoznate ljude koji dele slična interesovanja sa vama i kako da sa njima ostvarite neku saradnju.

Vodolija

Dosadilo vam je da se sve "vrti u krug", da vam dani prolaze kao po nekom šablonu. Sada pokušavate da sagledate širu sliku, da stvorite neku dugoročniju viziju i osmislite plan kojim ćete ostvariti to što želite. Budite hrabri, što više budete ciljali, ishod će biti bolji. Postavite sebi izazov da stvorite za sebe život kakav želite.

Ribe

Tokom punog Meseca u Blizancima razmislite o tome na čemu radite, šta vas trenutno uzbzđuje i kako da to unapredite i ubrzate kako biste ostvarili svoj cilj u 2022. Moguće je da će neko putovanje ili neko iz inostranstva odigrati ključnu ulogu u ostvarenju vaših snova.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi