Astrologija

JUPITER U RIBAMA DONOSI VELIKE PROMENE: 3 znaka će najjače osetiti njegovo dejstvo - otvoriće SRCE i ostvariti snove!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

jupiter u Ribama donosi najveće promene za ova tri znaka horoskopa!

Izvor: YouTube/Netflix

Jupiter ulazi u Ribe 28. decembra, što je jedan od poslednjih tranzita ove godine. Neće svaki znak osetiti njegovo dejstvo, ova četiri biće na najjačem udaru - njihova ljubav, ambicije i želje za uspehom će biti pod uticajem Jupitera u Ribama!

Devica

Zvezde vas "guraju" ka tome da prepustite kontrolu, i da pustite da vas nosi tok sudbine. Ako ste imali neke sumnje, posebno vezano za ljubav, one će biti otklonjene 28. decembra i znaćete da li smete da otvorite srce.

Škorpija

Bićete takmičarski nastrojeni, ali vas to neće odvući u sebičluk. Svi oko vas posmatraće vas kao "lepak" koji drži ljude na okupu kada im je teško! Jupiter u Ribama iz vas će izvući i ambiciju, koja će pred sam kraj godine omogućiti da ostvarite jedan san. Vezan je za posao i uspeh, potrebno vam je samo malo vere u sebe!

Ribe

Prethodnih nedelja dozvoljavali ste sebi da neke stvari ili ljude zapostavite, sada je tome došao kraj. Jupiter je u Ribama, vašem znaku, i daje vam energiju i samopouzdanje! Sve "kockice" će se poklopiti tako da 28. decembra budete stavljeni u poziciju moći ili autoriteta. Zvezde kažu, ovo se može odraziti na vašu karijeru i neki uspeh koji želite da ostvarite, ali možda i na ljubav - pozicija autoriteta možda će vam omogućiti da konačno donesete važnu odluku i sagledate stvari realno. Promene stižu!

Ako i niste rođeni u jednom od ova tri znaka, znajte da Jupiter u Ribama nekome donosi nesigurnost, nekome veru i odlučnost čvršće nego ikada pre, a na vama je šta ćete sa tim osećanjima uraditi.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi