Astrologija

U JANUARU SE JAVLJAJU BIVŠE LJUBAVI, KRAJ GODINE JE NAJRIZIČNIJI ZA ZDRAVLJE: Retrogradne planete nam mrse konce u 2022.

Autor Nataša Petrović

Astrološkinja otkriva kada će planete biti retrogradne u 2022. godini i šta nam one donose!

Izvor: Bada1/Shutterstock.com/Youtube/Screenshot/K1

Ušli smo u 2022. godinu sa nadom da će biti bolja nego prethodna, a prema rečima astrološkinje Jelene Đokić, imamo i čemu da se nadamo jer narednu godina ona najavljuje kao "godinu obilja".

"To je godina, kako bismo je nazvali, obilja, i ono što treba da naučimo i savladamo u 2022. je da se opustimo, da budemo u lakoći, koliko god da je izazovno vreme oko nas. Od 2022. treba da uđemo u neku lakoću, da imamo veru da se sve dešava za naše najviše dobro, da ništa nije mimo nas", kaže ona za Uranak na K1.

Očekuju nas, međutim, i neki periodi kada će planete biti retrogradne, a ona objašnjava šta nam to donosi.

"Venera je u znaku Jarca već neko vreme, ali do 29. januara 2022. je retrogradna, a kada je retrogradna, obnavlja neke stare odnose. Većini devojaka, žena se javljaju bivše ljubavi, muškarci se uvek sete bivših ljubavi, uvek se neko bivši javi. Ono što je važno je da se u periodu retrogradnosti Venere ne preporučuje sklapanje brakova.

Prvi retrogradni Merkur je od 14. januara do 4. februara 2022. Period retrogradnosti nas uglavnom navodi da završimo neke stvari koje nismo završili, ali isto tako i da ne započinjemo nove stvari. Takođe, u vreme retrogradnog Merkura treba izbegavati odlazak na vantelesnu oplodnju, ne treba zaključivati nove ugovore ni brakove.

Imaćemo ove godine i retrogradni Mars, od 30. oktobra do 12. januara 2023. i tada će biti u znaku Blizanaca. Mogli bismo tada da očekujemo neki pojačani talas respiratornih infekcija. Taj poslednji kvartal godine je više podložan za respiratorne infekcije, za sve što ima veze sa disanjem, alergijama i virusom", poručuje Đokić.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi