Astrologija

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI IMAJU NAJVEĆE PROBLEME NA POSLU! Stalno u klinču sa kolegama, a jednom zbog karaktera preti OTKAZ

Autor Tamara Veličković

Pojedini horoskopski znaci imaju veće šanse da izgube posao od ostalih znaka zodijaka, tvrdi astrolog.

Izvor: YouTube/Netflix

Za određene ličnosti, radno mesto može biti veoma teško i problematično mesto. Možda vam se čini da osećate više napetosti i nezadovoljstva na poslu od vaših prijatelja i da vam odlazak na posao postaje poprilično naporan. Ako se plašite da biste mogli da izgubite posao, zvezde bi mogle da vam pomognu. Istina je: određeni horoskopski znaci imaju veće šanse da izgube posao od ostalih zbog svojih osobina. Evo o kojim znacima je reč:

Ribe

Promišljene i vredne, Ribe su jedne od saradnikaHOROSKOPSKI ZNACI KOJI IMAJU NAJVEĆE PROBLEME NA POSLU! Stalno u klinču sa kolegama, a jednom zbog karaktera preti OTKAZ sa kojima se kolege najlakše slažu. Ovaj znak će verovatno biti veoma lojalan zaposleni. Jedina nevolja dolazi kada se osećaju iskorišćenim, kada se njihov udeo u poslu primetno promeni. To ih lako može dovesti do otkaza.

Lav

Poznato je da su Lavovi kreativni i inspirativni.

"To ih čini veoma poželjnim u velikim kompanijama. Ipak, kao fiksni znak, Lav može brzo da stvori neprijatelje ako nisu voljni da budu fleksibilni sa svojom kreativnom vizijom. U stvari, mogli bi se naći u nevolji ako odbiju da budu timski igrači", ističe astrološkinja Loren Eš.

Blizanci

Dok su Blizanci prijateljski nastrojeni i brbljivi, oni su takođe jedan od najoštrijih jezika u zodijaku. Ta veština može ih dovesti do visokih pozicija u poslu, ali postoji jedna prepreka.

"Ukoliko nisu pažljivi, ta brbljivost može ih dovesti u nezgodne situacije sa svojim nadređenim, zbog čega bi otkaz usledio iznenada", objašnjava astrološinja.

Bik

Bik je najtvrdoglaviji znak zodijaka, koji može da zakomplikuje stvari na radnom mestu.

"Pedantni i vredni Bik čini idealnog zaposlenog sve dok se oseća prepoznatim za svoja dostignuća. Ipak, u trenutku kada se njihova kompetentnost dovede u pitanje ili se oseća kao da nije pošteno plaćen za svoj rad, oni će reagovati", ističe astrološkinja.

Vodolije

Pošto su Vodolije buntovnije i traže načine da poboljšaju "zajednicu, čovečanstvo i društvo", oni lako mogu sebe dovesti u rizik od otkaza.

"Uvek žele da rekonstruišu sisteme koji ne koriste što većem broju ljudi. Iako ih ovo čini neverovatno popularnim među svojim kolegama, izvesno je da će nesigurne lidere naterati da se osećaju ugroženo. To znači da Vodolije lako mogu ugroziti svoje mesto jer "upadaju u oči" drugima", kaže Loren.

Ovan

"Smeli, vatreni i prepuni energije za preuzimanje glavne reči, Ovnovi nemaju problema da govore šta misle na radnom mestu. Njihove kreativne i inspirativne vizije čine ih prirodnim liderima sa punim samopouzdanjem i to je dobra stvar. Ipak, to ima i svoje nedostatke", ističe astrološkinja i dodaje:

"Nestrpljiva priroda Ovnova može ih naterati da progovore u pogrešnim situacijama ili u brzopletosti koja će im ostaviti posledice. Sve i da dobije otkaz, Ovan ovu situaciju doživljava kao priliku za novu uspeh", ističe astrološkinja.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi