LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART: 3 znaka očekuju žestoki naleti ljubomore i sumnje, a jedan nikako da ne veruje strancima!

Ljubavni horoskop za mart donosi nevolje za tri znaka Zodijaka.

YouTube/Cool Videos

Mart je granični mesec između zime i proleća, pa je donekle logično što većina očekuje da će im sve u životu krenuti nabolje kada se vreme prolepša. Međutim, za neke znakove Zodijaka ovaj mesec će biti prepun izazova i velikih ljubavnih problema. Evo o kojim znakovima je reč...

Ovan

Celu zimu su Ovnovima emocije bile uspavane, ali pod naletom prolećne energije javiće se problemi na polju ljubavi. Prvi martovski dani biće izuzetno napeti i pripadnici ovog znaka će biti primorani da razmisle o svojoj budućnosti. Sredinom meseca će razbistriti glavu i "srediti" emocije što će im pomoći da prevaziđu sve probleme. Astrolozi savetuju da ne veruju ljudima koji im nisu iz bliskog okruženja.

Rak

Početkom marta Rakovi će se bukvalno naći na talasima emocija. Uspone će pratiti strmoglavi padovi, neverovatna radost smenjivaće se sa dubokom tugom. Međutim, pripadnici ovog znaka Zodijaka ne bi trebalo da brinu, na kraju će se sve dobro završiti. Jednostavno treba da se strpe i prebrode ovaj turbulentan period.

Devica

Neočekivani događaji na ljubavnom planu mogu da dovedu do toga Devica često menja mišljenje. Ovaj znak je poprirodi nepoverljiv, a to će doći do izražaja posebno u martu kada je sumnja u partnera na vrhuncu. U drugoj polovini meseca neke nesuglasice uspeće da razreše, ali "gorak ukus u ustima" osećaće sve do polovine narednog meseca.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO