Astrologija

JEDAN PAR JE NAJZANIMLJIVIJI, A OVI BI SE POUBIJALI: Astrolog Veličković otkrio koji su najbolji parovi Zodijaka

Autor Nataša Petrović

Astrolog Dušan Veličković otkrio koji horoskopski znaci se najbolje slažu, tj. koji su najbolji parovi!

Izvor: TV Prva/screenshot

Svaki horoskopski znak ima određene osobine, pa se u skladu sa tim može govoriti o najboljim parovima Zodijaka. Ko se sa kim najbolje slaže u emisiji "150 minuta" na TV Prva je otkrio astrolog Dušan Veličković, a podvukao je i koji znaci mi se međusobno "poubijali".

"Bik i Škorpija, Ovan i Vaga. Ovan voli stalno da dominira ’ja, pa ja’, ide glavom kroz zid, a Vaga može da mu se prilagodi, a da se ne oseća manje vredno. Recimo, Bik i Škorpija su podjednako strastveni i imaju sličan sistem vrednosti, oboje su ljubomorni i posesivni i oni su zbog ljubavi spremni da se odreknu celog sveta i da se posvete samo svom partneru jer nijedan od ta dva znaka ne želi da radi partneru ono što on ne bi voleo da mu se radi.

Recimo, Blizanci i Strelčevi, to je najzanimljiviji par, to su prvo dva znaka koja se najteže odlučuju na brak i na neku duboku emotivnu vezu. Vole slobodu, to su vazdušni znaci, Strelac je filozofski znak i onda kad se nađu, to je šou", rekao je astrolog, pa otkrio i ko su najbolji parovi preostalim znacima.

"Rak je domaćin, domaćinski znak, emotivan, njemu treba jedan hladan Jarac koji će da ga disciplinuje, da neko radi, da pravi karijeru, a Rak će da brine o toplini porodičnog doma i porodici.

Lavovi su rođeni za pozornicu, misle da se svet vrti oko njih. Jedine persone koje to mogu da amortizuju su Vodolije, koje žive u nekoj svojoj galaksiji i njima uopšte nije bitno to što Lav hoće da bude sve oko njega. Vodolija može da ga ispoštuje, a da se ne oseća manje vrednom jer Vodolije gledaju svet nekim malo drugačijim, iščašenim sistemima vrednosti.

Onda dolazimo do Device koja je analitična, odgovorna, pedantna. Zamislite još jednu takvu, pa poubijali bi se. Njima treba Riba, koja ne zna u kom se okeanu nalazi, da li je pošla ili došla. To su znaci koji jedan drugom služe, Riba onako za neke intuitivne stvari, a Devica za organizaciju i racio".

Astrolog je na kraju istakao da su ovi parovi najidealnije kombinacije po horoskopu, ali da odstupanja uvek postoji.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi