Astrologija

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI UVEK PONAVLJAJU ISTE GREŠKE: Svaki put smisle novi IZGOVOR, a ovim rečima se brane!

Autor Tamara Veličković

Ovi horoskopski znaci svesno ponavljaju svoje greške, iako će okolinu ubeđivati da čine pravu stvar.

Izvor: YouTube/Netflix

Kažu kada se napravi jedna greška, onda je greška, ali ako se ponovi i naredni put, onda se to više ne zove tako. Svako od nas ima slabosti kojima ponekad ne može da odoli i vrati im se, iako smo svesni da nam to ne čini dobro.

Osećaj da nas nešto "vuče" ka toj grešci je neopisiv, ali pojedini znaci horoskopa su najčešće skloni ponavljanju grešaka.

Ovan

Ovnovi funkcionišu kao da imaju kratko pamćenje, jer oni jednostavno zaborave da su izgoreli od besa i okrenuli nekome leđa. Da bi se oporavili, Ovnovi rešavaju probleme samo na ovaj način: zaista im je potrebna podrška najmilijih i trezven pogled na situaciju. Zbog toga se olako mogu vratiti bivšim ljubavima, iako su svesni da to može biti i kardinalna greška. Pročitajte i godišnji horoskop za Ovna!

Blizanci

Blizanci odbacuju sve logične argumente rečima "pa šta" i skaču na istu grabulju sa neviđenim entuzijazmom. Za njih je ovo igra, zbog čega su često nesvesni da ih ta igra može skupo koštati. Iako će svesno ponoviti svoju grešku, oni neće mariti što ćete ih ubeđivati da to nije dobro za njih. Pročitajte i godišnji horoskop za Blizance!

Jarac

Jarčevi vrlo tvrdoglavo i nekoliko puta gaze na istu grablju, a u isto vreme znaju da ponovo greše. Ipak, o tome neće tek tako govoriti, nego će vas ponosno ubeđivati da su u pravu i da vi grešite što osuđujete. Njihov glavni argument je: "Nije kao prošli put." Sami Jarčevi su svesni da je apsolutno sve isto kao i prošli put. Pročitajte i godišnji horoskop za Jarca!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi