Astrologija

4 HOROSKOPSKA ZNAKA NE ZNAJU ŠTA JE ODANOST, ZABOŠĆE VAM NOŽ U LEĐA: Sopstveni interesi su im uvek na prvom mestu!

Autor Nataša Petrović

Astrolozi otkrivaju koja četiri horoskopska znaka ne umeju da budu verna i odana - i tu se ne misli samo na ljubavne veze!

Izvor: Youtube/Screenshot/ E! Entertainment

Odanost je jedna od najvećih vrlina, ali bez obzira na to čime se bavite i gde živite, neizbežno ćete se u životu susresti sa ljudima koji vam nisu odani. Čak i ako ste vi za njih spremni da uradite sve, oni nisu za vas i pre ili kasnije će vas izdati.

Astrolozi kažu da to ima veze sa horoskopskim znakovima i otkrivaju koja četiri nikada ne mogu da budu sasvim odana.

Ovan

Ljudi rođeni u ovom znaku Zodijaka su sebi najvažniji i rade samo kako njima odgovora. Izdaće vas kad god im padne na pamet i neće se čak ni premišljati u vezi sa tim.

Ovnovi mogu ponekad da budu izuzetno sebični, a na pameti im je uvek samo sopstvena korist. Ako pomognete osobi rođenoj u ovom znaku, ne očekujte da ona isto uradi za vas.

Jarac

Velike su šanse da vas Jarac izda! Oni su odani veoma malom broju ljudi, a što se ostalih tiče, neće dvaput razmisliti da li da ih izdaju. Sopstveni interesi su im uvek na prvom mestu i ako treba da vam zabodu nož u leđa da bi nešto postigli, bez problema će to uraditi.

Škorpija

Još jedan znak koji nije odan nikome osim najbližim članovima porodice i nekoliko prijatelja. Problem sa Škorpijom je što je ponekad veoma teško da utvrdite da li vas smatraju prijateljem, pošto umeju da vam laskaju, a da istvoremeno svojim delima pokazuju nešto potpuno drugo.
Pre nego što počnete slepo da verujete Škorpiji, uverite se da i ona ima jednako poverenje u vas.

Bik

Bik je još jedan od horoskopskih znakova koji vam neće biti odani osim ukoliko to stvarno žele. Njima je uglavnom novac na pameti, tako da pre svega gledaju sopstvenu korist i uvek će im to biti važnije od bilo koga.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi