Astrologija

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI IMAJU NAJVIŠE SREĆE DO 15. MARTA! Rešiće probleme, doživeće AVANTURU, jedan će biti NAJMOĆNIJI

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Horoskopski znaci koji imaju najviše sreće do 15. marta - sve će im ići od ruke ako poslušaju savete astrologa!

Izvor: YouTube/20th Century Fox

Ovi znaci horoskopa imaće najviše sreće do 15. marta! Sve će im ići od ruke, doživeće uzbuđenje, uspeh, avanturu i biće dragoceni svima oko sebe u rešavanju njihovih problema!

Ovan

Prošle nedelje u vama se probudila jedna stara želja, i ona vas nikako ne napušta sve do sredine marta. Imate utisak da je nešto mračno u vašoj prošlosti isplivalo na površinu, ali da nemate snage da se sada s time nosite. Nemojte previše da se opsedate tim mislima, zvezde su na vašoj strani, i uz pomoć jedne drage osobe zauvek ćete se osloboditi tog problema.

Bik

Pred vama je uzbudljiv i naporan period, i morate imati volju kako biste ostvarili sve što ste zamislili! Upornost i strpljenje dovode vas do željenog cilja, ali do njega ćete stići sami. Osobe oko vas nude vam pomoć, ali zapravo predstavljaju distrakciju, nešto što vam remeti fokus i zamagljuje vaš pogled ka budućnosti. Pročitajte i detaljni horoskop za mart!

Blizanci

Nova prilika se otvara za vas, i moguće je da je u pitanju uzbudljivo putovanje. Već neko vreme čeznete za malo više avanture u životu i upravo je sada trenutak kada ona stiže! Za vas će ključni biti razgovori s ljudima koji misle potpuno drugačije od vas. Moraćete da odstupite od dosadašnjeg načina razmišljanja o vrlo važnoj temi, i baš će to biti ključ vašeg uspeha.

Strelac

Odličan period za Strelčeve, sve do 15. marta osećaju se kao da su na vrhuncu energije, sposobnosti i želje da ostvare snove! Uradićete najbolje za sebe ako se preko dana bavite onim što mora da se završi, a popodne uložite "napor" da se bavite nečim što vam je zabavno, makar bili i umorni. Uzbuđenje vam je neophodno, i u poslu i u ljubavi, kako bi vaša kreativnost došla do izražaja.

Jarac

Moćna energija vas ispunjava i odraziće se na vaš uspeh, posebno na finansijsko stanje. Najvažnije je da slušate svoj instinkt, unutrašnji glas vas nikada nije varao, poverujte mu i sada! Imaćete neku sumnju vezanu za ljubav, ali je najbolje da ne preduzimate nikakve ekstremne korake. Nešto ste pogrešno protumačili i ne treba da ga shvatite toliko ozbiljno! Pročitajte i detaljni ljubavni horoskop za mart!

Vodolija

Ovo je dobar period za Vodolije, sve do 15. marta biće spremne da se uhvate u koštac sa svime što život stavlja na njihov put! Bićete uspešni, ali ćete biti i "presudni" za rešenje nekog tuđeg problema. Otvorite srce i stavite se na raspolaganje, nekome je potrebno baš vaše mišljenje kako bi znao šta mu je sledeći korak.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi