Astrologija

OVAJ ZNAK ZODIJAKA JE UBEDLJIVO NAJBOLJI U SEKSU: Ljubavnik kakvog svi žele, ima 4 osobine kojima niko ne može da odoli!

Autor Nataša Petrović

Evo u kojem horoskopskom znaku se rađaju najbolji ljubavnici i po čemu su oni tako posebni!

Izvor: Youtube/Screenshot/SEX AND THE CITY CLIPS

Da li je neko dobar ljubavnik ili ne, stvar je ličnog ukusa – ono što nekome ne valja, nekom drugom je sjajno. Osim toga, užitak u seksu sa određenom osobom zavisi od mnogo stvari, ali ako je sudeći po astrologiji, najbolji ljubavnici se rađaju u znaku Ovna – to važi i za muškarce i za žene, a evo zbog čega su oni toliko dobri u ovoj "kategoriji“.

Verni su

Ovan je vatreni znak, pa ove osobe imaju mnogo strasti i emocija. Kada vole, vole potpuno i strastveno, potpuno se predaju partneru. Ne gledaju nikog drugog, partner kojeg vole im je dovoljan. Nikada ne varaju i ne pokušavaju da partnera naprave ljubomornim, već svu svoju pažnju usmeravaju na njega, u svakom smislu.

Strastveni su

Ljudima rođenim u znaku Ovna su snovi mnogo važniji od novca, tako da sve što rade rade sa uživanjem. Osim toga, nikada ne pristaju na manje od onoga što zaslužuju. U njima gori vatra i oni su spremni na svaki rizik kako bi ostvarili svoje želje. Strastveni Ovnovi su i veliki izazov u krevetu jer vole uzbuđenje, a ne može svako u tome da ih prati.

Puni su samopouzdanja

Vatreni znaci nemaju problem sa samopouzdanjem, a kao najpuniji samopouzdanja se izdvajaju Ovnovi. A svi znamo da ništa nije seksepilnije od osobe koja zrači samopouzdanjem...

Brižni su

Ovnovi su, zbog svoje brižnosti, dobri prijatelji, obožavani članovi porodice, ali i sjajni ljubavnici. Uradiće sve da partner bude zadovoljan, u svakom smislu, a pošto nisu nimalo sebični, partnerove potrebe staviće ispred svojih.

Drugim rečima, nema šanse da posle odnosa sa Ovnom ostanete nezadovolj(e)ni...

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi