Astrologija

OVI ZNACI HOROSKOPA ĆE NAJTEŽE PODNETI PUN MESEC U DEVICI! Astrolog Vladimir otkrio kome sreća stiže TEK U APRILU

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pun Mesec u Devici napraviće haos ovim horoskopskim znacima, sreća im stiže tek za dve do tri nedelje, upozorio astrolog Vladimir Vlajić!

Izvor: TV Prva

Astrolog Vladimir Vlajić govorio je u Jutarnjem programu o predstojećem periodu, koji nas čeka u naredne dve nedelje. Stiže nam pun Mesec u Devici koji će, kako je rekao, izazvati prenaglašene emocije kod svih znakova pa je važno da znamo šta će biti najveći izazov za koji znak Zodijaka!

"Pun Mesec u Devici biće večeras, ali ga mi već osećamo. On pojačava naše emocije, ne na kvadrat, već na kub! Borimo se sami sa sobom i pred nama su lude dve nedelje, jer će se njegovo dejstvo tada najintenzivnije osećati", rekao je Vlajić.

Ko će najgore proći u naredne dve nedelje, zbog uticaja punog Meseca u Devici?

"Ovan pravi dosta promena, impulsivan je, ali sada bi trebalo da se smiri i da ne povlači drastične poteze! Mnogi Ovnovi razmišljaju i da dignu ruke, ali bez krupnih promena, to može mnogo da vas košta. Ovan nema dovoljno energije da sve iznese, i biće mu bolje tek za tri nedelje, tada će se pokrenuti nove stvari", rekao je astrolog Vladimir Vlajić.

Blizanci će imati trenutke nemira, rekao je on, a ispaštaće im i uspeh na poslu. Ništa bolje neće biti ni Rakovima!

"Blizanci, nemiri su vezani za porodicu prvenstveno, negde će poslovni momenat da trpi dve nedelje ali sve će se rešiti. Blizanci su pokretljiv znak, oni dobro prolaze u svim dešavanjima. Rakovi će brinuti kada su u pitanju rođaci, nekretnine, privatan posao, ali i posao uopšte. Oni su njanjav znak, ne treba im puno da bi brinuli, ali generalno će pun Mesec izazvati kod njih teskobu", rekao je on.

Kad je Lav u pitanju, brinuće zbog novca i to je segment koji će ga najviše zaokupljati.

"Brine zbog para Lav, mlad Mesec je pokrenuo neke stvari i one se sada završavaju. Lavovima uopšteno ovo doba godine ne prija, sve ove planete u Jarcu i Vodoliji, oni će tek od početka aprila da procvetaju. Biće sve u redu ako izdrže još dve nedelje", rekao je on.

"Strelac se plaši gubitka pozicije, posla, tu će biti problema ali to su više stvari koje ne zavise od njih samih. Oni su znak sreće, ali im ne prija ovaj položaj planeta. Promeniće se to brzo, ali će biti problema sa šefom", rekao je astrolog.

Poslednji znaci horoskopa, Vodolija i Ribe, takođe će negativno reagovati na mlad Mesec. Jedni zbog posla, drugi zbog ljubavi!

"Vodolija će brinuti vezano za posao i zdravlje, ali samo tokom vikenda, sve se menja u poslu od ponedeljka. Niz nekih sitnih okolnosti će ih približiti cilju. Odlična faza im sledi kada ova prođe. Ribe, bračni i partnerrski odnosi su sada u fokusu. Negde ugovorni odnosi, potpisivanje nekih zvaničnih papira, ovde će se otkriti prepreke koje su imali ranije, a nisu ni znali za njih. Ipak će biti dobar period, Jupiter je u njihovom znaku", rekao je on.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi