Astrologija

NOVČANI HOROSKOP ZA APRIL UPOZORAVA: Ko da izbegava pozajmice, a jedan znak bolje da NE ULAZI U BANKU – loše mu se piše!

Autor Maja Gašić

Saznajte šta kaže novčani horoskop za april!

Izvor: YouTube/Screenshot/henzojrd

Raspored zvezda u aprilu ukazuje na to da četiri znaka Zodijaka treba i te kako da budu oprezni sa novcem! Saznajte da li ste među njima i da li ćete morati da "krpite kraj sa krajem" ovog meseca...

BIK

Bikove početkom aprila očekuju manji problemi na poslu, a što bi moglo kasnije da se odrazi na fnansije. Važno je da ne pokvare odnos sa šefovima, jer pripadnici ovog znaka u napetom okruženju mogu da budu nervozni, iako su strpljivost i marljivost njihove glavne karakteristike. Astrolozi upozoravaju Bikove da u aprilu budu ekstremno oprezni s novcem, posledice će biti dugoročne. Nikako im se ne savetuje da pozajmljuju drugima novac, kao ni da sami zajme, a neophodno je i da izbegavaju velike troškove.

RAK

Rakovi su po prirodi praktični i racionalni - ovi kvaliteti u aprilu će im biti korisniji nego ikada. Finansijski horoskop za Raka savetuje da se uzdrže od nepotrebnog trošenja. Naći će se pred mnogim iskušenjima, upozoravaju astrolozi. Ako podlegnu porivu za troškarenjem, loše im se piše u budućnosti. Očekuje ih veoma napeta situacija sa novcem. Astrolozi im savetuju i da bolje prouče ponude koje banke nude, da se ne zaleću, jer postoji rizik da sklope loš dogovor. 

RIBE

Položaj zvezda u aprilu nije najpovoljniji, astrolozi upozoravaju Ribe na oprez na polju finansija. Ovaj mesec je previše rizičan za podizanje kredita, velike kupovine ili sklapanje velikih poslova od kojih se oćekuju i značajni profiti. Ovo posebno važi za ugovore o prodaji nepokretnosti. Astrolozi savetuju Ribama da ne žure u donošenju odlika kad je reč o ovim stvarima, inače je velika verovatnoća da će doživeti fijasko.

ŠKORPIJA

Predstavnici ovog horoskopskog znaka obično izbegavaju nepotrebne troškove. Na poslu su veoma fokusirani na ispunjavanje svojih obaveza. Zvezde preporučuju da u aprilu obrate pažnju na kolege i pokušaju da uspostave bolji odnos. Mogući su veliki gubici ako ne budu imali sve potrebne informacije, a u tome im upravo kolege mogu pomoći. Astrolozi savetuju Škorpijama da se strpe i da ne rizikuju, već novac ostave po strani i kasnije ulože u provrene poslove. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO

Tagovi