Astrologija

4 ZNAKA HOROSKOPA NE UMEJU DA REŠE PROBLEM U LJUBAVI! Beže i zatvaraju se u sebe, a poslednji namerno pravi HAOS

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Horoskopski znaci koji najgore podnose ljubavnu krizu su Devica, Ribe, Ovan i Škorpija, evo i zašto!

Izvor: Youtube/Universal Pictures UK/Screenshot

Neki znaci horoskopa imaju razvijenu intuiciju i izuzetnu mentalnu snagu, što im olakšava da se izbore sa svakom poteškoćom. Kada "zapne" u ljubavi, oni su ti koji vezi vraćaju balans, ili racionalno shvataju da bi trebalo da se rastanu od drage osobe.

Ali, onda postoje i znaci horoskopa koji najgore podnose ljubavne krize, jer njihov karakter jednostavno ne dozvoljava da se pomire sa problemom ili krahom veze. Ovo su znaci horoskopa koji ne umeju da se izbore sa takvom krizom, ili beže od nje ili stvari čine još gorim!

Devica

Kada nešto ne štima u ljubavi, Devica je očajna, i njen očaj se često pretvara u tugu ili bes. Očekujte od Device da plače, jadikuje, kuka, a za sve to vreme ne preduzima ništa konkretno kako bi promenila situaciju. Moguća je i ljutnja, ali nakon toga, Devica će ipak shvatiti šta mora da se desi da bi nastavila dalje - sa tom osobom, ili bez nje.

Ribe

Kada u ljubavnoj vezi nešto ne ide kako treba, Ribe će jednostavno nestati. Možda će fizički i dalje biti tu, ali mentalno, glava će im biti u oblacima i apsolutno će odbijati da se pozabave problemom. Ribe će prve zatvoriti vrata komunikacije s partnerom, i veliko je pitanje da li će biti raspoložene da ih ikada potom odškrinu.

Ovan

Ako je Ovan razočaran u svog partnera, jedan problem će se pretvoriti u višenedeljnu "agoniju". Ovnovi su skloni tome da se dure, da nedeljama pa čak i mesecima prevrću očima zbog iste stvari. Ali, to je zato što su im duboko iznutra osećanja povređena, a nemaju hrabrosti da to kažu. Od Ovna možete da očekujete da će o ljubavnim problemima pričati sa svima osim sa osobom s kojom ih doživljavaju.

Škorpija

Najdramatičniji znak horoskopa je i najteži kada je na ljubavnom planu prisutan neki problem! Škorpija ovakvoj situaciji ne pristupa smireno, već odmah pada u vatru. U njenoj glavi, napad je uvek najbolji put, i svaki problem pokušaće da "reši" eksplozivnom svađom. Škorpija misli da će dramom uspeti da iz partnera izvuče ono što je zanima, ali nemojte se zavaravati, ona u drami i uživa.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi