Astrologija

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI SU U SVEMU DOMINANTNI, OSIM U KREVETU: Njihova reč je poslednja, a ispod čaršava postaju pokorni!

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva horoskopske znake koji svoju dominantnu energiju gase prilikom intimnog odnosa.

Izvor: YouTube/Turkish Entertainment Tv/Screenshot

Postoje horoskopski znaci koji su prilično dominante osobe. One znaju šta žele, ostvare sve što zamisle, imaju moć kontrole nad drugima i uživaju u toj tituli.

Ipak, astrologija kaže da se ova moć gubi u spavaćoj sobi. Tada se prepuštaju partnerima i daju im slobodu da preuzmu kontrolu. Evo o kojim znacima je reč:

Ribe

Ribe vole da dominiraju u svim aspektima života. To može razbesneti njihove saradnike jer nastoje da upravljaju svakim radnim danom i mogu stvoriti velike prepreke u funkcionisanju nekog projekta. Ipak, njihovi partneri će potvrditi da obožavaju pokornu ulogu u krevetu.

Škorpija

Škorpija preterano razmišlja i ima tendenciju da se umori od nošenja teškog tereta, odnosno da bude glavna sve vreme. Možda je to razlog zašto vole da uzvraćaju i puštaju partnera da preuzme vođstvo u predigri. Vole da eksperimentišu u krevetu, zbog čega rado dopuštaju svom partneru da pomeri granice vođenja ljubavi.

Blizanci

Čini se da neki Blizanci misle da je jedini način da urade nešto ispravno - da to urade sami. Ovakav pristup životu ih ponekad može iscrpiti, jer stalno žele da nadgledaju sve što drugi rade u svom životu. Kada je u pitanju intimnost, oni predaju kontrolu kako bi mogli da uživaju.

Strelac

Strelac ima izuzetno aktivnu maštu. Iako vole da drže kontrolu i čak diktiraju odluke svog partnera u životu, više vole da se izgube u svojim fantazijama dok dopuštaju partnerima da preuzmu kontrolu tokom intimnosti. Strelac je navikao sve može sam u životu, pa je ovo trenutak u kom rado prepušta da sve bude kako partner želi.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi