Astrologija

VENERA JE U ZNAKU BIKA, A TO ZNAČI DA OVE NEDELJE NEMA LOŠIH VESTI: Veličković dao prognozu svim horoskopskim znacima!

Autor Tamara Veličković

Ove nedelje bićemo finansijski i emotivno stabilni, kaže astrolog Dušan Veličković.

Izvor: Prva TV/screenshot

Planeta Venere je u znaku Bika, što znači da ćemo se osećati sigurnije, kako finansijski, tako i emotivno.

Astrolog Dušan Veličković gostovao je u emisiji "150 minuta" na Prvoj i tom prilikom dao detaljnu prognozu svim horoskopskim znacima.

"Venera u Biku je mnogo jaka, doprinosi da čovek mnogo želi, ali ta Venera ide ka Uranu, a to znači da će da bude nešto neobično. Nemojte da kupujete cveće, nego kupite vašoj osobi nešto što joj ne bi palo na pamet da ćete to uzeti. Uran je planeta orginalnosti", rekao je Veličković.

Evo šta čeka horoskopske znake do kraja nedelje:

"U Ovnu se nalaze Jupiter i Mars. Oni su dinamični, ekspresivni, impulsivni i to treba da kanališu u posao ili nevolje. Ako Ovnovi ove nedelje ne budu disciplinovani, imaće sigurno problem. Bikovima Venera i Uran daju jednu dozu potrebe da budu drugačiji. Pošto su oni tradicionalni, a sada hoće da budu orginalni, biće im ludo i nezaboravno! To je fenomenalno, jer moraju da upoznaju i tu svoju stranu. Blizancima je fantastičmo, njima je Sunce u njihovom znaku, mada Merkur malo brlja. Blizanci moraju da nauče da se oslanjanju malo na osećaj, a ne samo na matematiku i racio u glavi", kaže Veličković i dodaje:

"Rakovima je fantastičan period za posao, druženje, prijatelje, napredovanje. Lavovima je jako dobar period, ali od 15. u mesecu. Dobiće neke fantastične ponude, potpisaće neke ugovore. Devicama je Mesec u njihovom znaku, daje im popularnost. One se pripremaju za nešto veliko, što će se uskoro desiti na emotivnom planu", rekao je astrolog.

"Vagama počinje dinamika, krenulo je sve zanimljivije kod njih. Blistaće, imaće milion ideja koje će želeti da ostvare. Škorpije uče nešto, mnogo su jake i moćne, stalno su okružene ljudima. Škorpijama koje se bave komunikacijama, ovo je fantastičan period. Strelčevima je fokus na ljubavi, dok je Jarčevima dobar period za posao i biznis. Vodolijama se ovog meseca izuzetno pojačava komunikacija sa ljudima iz inostranstva, stoji im mnogo putovanja. Ribe su pokunjene, mirne, ali Ribe koje hoće da uđu u neki biznis, ova nedelja je odlična", otkrio je Dušan Veličković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi