Astrologija

ZABORAVILI SMO MERKUR, ALI POČEO JE RETROGRADNI SATURN: Trajaće sve do jeseni, a evo kome će biti najteže i najbolje!

Autor Tamara Veličković

Nastupio je retrogradni Saturn, a u nastavku saznajte na šta treba da obratite pažnju u narednom periodu!

Izvor: YouTube/Trailers em Português/Screenshot

Taman kada smo se radovali kraju retrogradnog Merkura, stigao je retrogradni Saturn. Samo što je počeo, a već smo naučili da nikada ne treba slaviti unapred.

Njegova vladavina krenula je 5. juna, a trajaće sve do kasne jeseni, 23. oktobra. Na samom početku, astrolozi savetuju da u ovom periodu ne brzate sa odlukama, već da sve dobro razmotrite.

Dobra vest je da će postepeno slabiti, do punog Meseca - 14. juna. Veoma je važno da do tada svemu pristupite sa punom ozbiljnošću i marljivošću! Saturn je planeta reda i discipline, zato ne zaboravite da bilo kakva vrsta žurbe i ishitrenih poteza neće doneti ništa dobro.

Ništa nećete moći da uradite "preko noći", jer će rezultat biti nezadovoljavajući i zahtevaće dodatan rad i trud. Osim toga, takve odluke mogu negativno uticati na vašu reputaciju, što se mnogima neće dopasti.

U ovom periodu aktuelna je tema i materijalnih dugova. Vreme je da ih vratimo i ispunimo obećanja.

"Osećaj krivice u ovom trenutku može da se javi čak i beznačajno. Biće aktuelno možda pomalo opterećeno razmišljanje, sklono sumornosti i dramaturgiji. Ne treba da dozvolite da ulazite u takva stanja, već da budete maksimalno fokusirani na posao", kaže astrolog Svetlana Medvedeva.

Retrogradni Saturn koristiće ljudima koji se bave sportom, a nije loš period ni za sve one koji se edukuju, uče, pohađaju kurseve.

Ljudima koji su rođeni u vodenim i vatrenim znacima, astrologija daje priliku na promene svoj život na bolje. Oni teže ka promenama, a ovo je idealan period da se to i dogodi.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi