Astrologija

DA LI STE SPREMNI ZA PUN MESEC? Bikovi da budu obazrivi, Ribe nek se paze prevare, Škorpiji stiže olakšanje, a vama?

Autor Teodora Boškovski

Saznajte šta vas očekuje tokom punog Meseca!

Izvor: Shutterstock

Večeras, 14. juna, moći ćete da uživate u punom Mesecu sa dragom osobom na nekom vidikovcu, na primer. Međutim, ovaj pun Mesec u Strelcu odraziće se različito u zavisnosti od toga koji ste horskopski znak. Evo i šta vas čeka.

Ovan

Pripadnici ovog znaka osećaće se kao da nemaju vremena ni za šta. Pun Mesec u Strelcu uticaće na vašu potrebu za filozofijom, te će vam biti izražena kreativna strana. Ako vas nešto muči i treba to da rešite, razmislite pre nego što napravite prvi korak.

Bik

Bikovima će se pun Mesec u Strelcu odraziti na osmu kuću koja manifestuje tajne i misterije. Budite obazrivi. Lomićete se oko toga da li treba nešto da uradite ili ne, ali budite strpljivi jer će vam ovaj period doneti dodatni podstrek i energiju.

Blizanci

Biće vam veoma izraženo polje komunikacije i iskoristite to za buduće ideje, projekte, ali i da se povežete sa važnim ljudima. Imaćete osećaj da ste deo nečega velikog. Ne prenagljujte sa odlukama, jer ćete na kraju ove nedelje dočekati svojih ''5 minuta''.

Rak

Ovo je savršen trenutak da ojačate zdravlje i korigujete navike, jer se Rakovima pun Mesec odražava na kuću zdravlja. Ne osvrćite se na prošlost, gledajte napred i mislite samo pozitivno. Potreban vam je odmor i izbegavajte stres.

Lav

Kao i kod Ovnova, biće vam izražena kreativna strana. Vaša vatrena energija biće izuzetno jaka. Dobićete osećaj topline i mladalačkog duha, kao i dodatni entuzijazam koji će uticati na to da započnete nove ideje. Međutim, najbolje je da sačekate jer pun Mesec nije najbolji za početak novih stvari.

Devica

Pun Mesec će učiniti da se osećate sigurno - kao kod kuće. Dosta ćete se ''spustiti na zemlju'' i racionalno sagledati stvari koje su vam se izdešavale. Imaćete priliku da realizujete vaše misli u stvarnost. Procenite koliko će se to dobro odraziti na vas, budite strpljivi i na kraju će sve biti kao treba.

Vaga

Vagama se pun Mesec intezivno odražava na komunikaciju i odnose sa ljudima. Takođe, idelano je vreme da se dodatno povežete sa braćom i sestrama, oni koji ih imaju. Nemojte da se brinete da ćete ispasti sebični ako se posvetite sebi. Vaga je uvek orijentisana na ljude, tako da će vam briga o sebi dobro doći.

Škorpija

Pun Mesec na Škorpije utiče povoljno što se tiče novca i stabilnosti. Osetićete dodatno olakšanje. Pripadnici ovog znaka nakon nestabilnog perioda, udahnuće vazduh punim plućima. Savršeno je vreme za odmor. Posvetite se sebi, a malo privatnosti neće vam biti na odmet.

Strelac

Strelčevi, pun Mesec je u vašem znaku, zato iskoristite  tu energiju! Sada je idealan trenutak da pokažete sve svoje kvalitete i zablistate u punom sjaju. Oslonite se na optimizam i uživajte sa prijateljima i dragim osobama.

Jarac

Možda ćete osetiti potrebu da budete sami i malo se odmorite i to je u redu. Prijaće vam samoća nakon dužeg vremena. Porazmislite koliko vas lepih stvari tek očekuje. Naspavajte se dobro jer će vam energija uskoro porasti.

Vodolija

Spremni ste za druženje. Osetićete veliku potrebu za ljudima i iskoristite to. Provodite vreme napolju i zabavite se. Obratite pažnju na strahove koji se kriju u vama i pokušajte da ih otklonite pozitivnom energijom.

Ribe

Ribama će se pun Mesec odraziti veoma pozitivno na karijeru i status koji imaju. Obratite samo pažnju da vas neko ne obmane. Vreme je za sagledavanje stvari, više osećanja i intimnosti sa bliskom osobom. Iskoristite to!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi