Astrologija

4 ZNAKA HOROSKOPA IMAJU NAJVIŠE SREĆE S PARAMA: Novac se za njih lepi kao magnet, nikad neće biti švorc!

Autor Nataša Petrović

Četiri znaka Zodijaka ne moraju da brinu o finansijskoj situaciji – za njih se pare lepe šta god da rade!

Izvor: YouTube/screenshot/Jennifer Lopez

Možda novac nije najvažnija stvar na svetu, ali vam je i te kako potreban da biste živeli. On je i izvor brojnih briga za mnoge, ali ako je verovati horoskopu, četiri znaka Zodijaka ne moraju da brinu – za njih se pare lepe i nikada neće biti švorc!

Ovan

Novac i bogatstvo im jednostavno stižu sa svih strana, a ljudi rođeni u ovom znaku skoro nikada nisu bez para i zbog toga što vole da rade. Doduše, vole i da troše jednakom brzinom kako im novac stiže...

U svakom slučaju, uvek nalaze neke nove načine da zarade, a najbolje od svega je što se usput zabavljaju koliko god mogu – svaka čast!

Bik

Za njih se uglavnom kaže da "umeju s novcem" jer poštuju trudi i rad koji ulažu da zarade. Prirodno su uporni, strpljivi i marljivi, pa nije ni čudo što su jedan od najuspešnijih znakova horoskopa kada je reč o zaradi.

Lav

Lavovi vole da uživaju u finim, skupocenim stvarima, a pošto vole ekstravaganciju, ponekad previše naglo troše pare. Dobra stvar je, međutim, što oni imaju sklonost da razmišljaju dugoročno, pa tako uvek imaju plan kako i da potroše, ali i da zarade.

Škorpija

Osobe rođene u znaku Škorpije imaju prirodan dar da pomoću svojih veština nalaze načine da zarade. Oni se vode strašću i intuicijom da bi došli do novca, i to im najčešće uspeva. Škorpije inače vole novac jer žele da budu dominantne, te je to jedan od načina da ostvare svoj cilj.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Tagovi