EVO ZAŠTO VAS OSTAVLJAJU: Indijski astrolozi otkrili mane svakog znaka, ne biste pomislili da zato partneri BEŽE OD VAS!

Saznajte najveće mane horoskopskih znakova u vezi!

YouTube/Movie clips

Indijski astrolozi veruju da ako se okrenete zvezdama, lako možete da utvrdite problem u odnosu sa partnerom, i što je najvažnije, da saznate kako da ga rešite. Pa tako, lako ćete otkriti koje su to vaše osobine koje smetaju osobi koju volite i šta treba da ispravite.

Evo koje su najveće manje horoskopskih znakova u vezi!

Ovan

Ovnovi  su prilično direktni i pošteni, što je, u principu, dobro, ali preterana istinoljubivost može da bude i vrlina i mana. Činjenica je da ljudi često ne podnose da čuju istinu o sebi, zbog čega ovakvo ponašanje Ovna može da povredi ljude iz njihovog užeg kruga, uključujući partnere do kojih im je zaista stalo.

Bik

Bikovi neće tolerisati ako im se nešto ne sviđa. S jedne strane, takvim ponašanjem pokazuju svoje "ja", koliko im je karakter čvrst, a sa druge strane odbijaju partnera time što se ne slažu s njim i ne prihvataju njegovo gledište. Da bi Bik izgradio zdrave i jake veze, mora da bude fleksibilniji u svakodnevnom životu.

Blizanci

Predstavnici ovog horoskopskog znaka su obično veoma talentovani i praktični. Čini se da na svim poljima imaju sreće. Ali postoji jedna stvar na kojoj Blizanci gube, a to su odnosi. Da bi poboljšali ovu sferu života, treba da posvete više vremena partneru.

Rak

Rakovi su spremni na sve, samo da izbegnu da priznaju svoje greške. Problem je što imaju jak ego, plaše se da ne ispadnu slabi u očima drugih, kao i u potrebi da uvek budu savršeni i idealni, što im je usađeno od detinjstva. Da bi Rakovi izgradili odnose sa voljenima, samo treba da shvate da im partneri nisu neprijatelji. Nema potrebe da pokušavaju da nešto dokažu.

Lav

Lavovi treba da kontrolišu svoju ljubomoru, jer ponekad ona prevazilazi sve granice normalnog i razumnog. Naučite da verujete svom partneru i dozvolite mu da pokaže svoje pravo lice i očara vas. 

Devica 

Device su pravi perfekcionisti, važno im je da je sve savršeno u svim oblastima njihovog života, pa i u odnosima. One treba da prestanu da pokušavaju da "poprave" sve oko sebe kako ne bi izgubile partnera.

Vaga

Vage uvek drže sve u sebi i trude se da svojim problemima ne uznemiravaju partnera. Ali da li je to dobro? Na kraju krajeva, u vezi uvek treba da postoji dijalog, a ne monolog. Razmislite o tome i tada ćete imati punu slobodu u vezi i uživaćete. 

Škorpija

Skloni su da naprave svađu bukvalno ni iz čega. Škorpije su veoma ljubomorne i često izazivaju probleme kako bi testirale odanost i ljubav svoje srodne duše. Ovo bi pod hitno trebalo da promene, inače im uskoro sledi "hladan tuš".

Strelac

Strelčevi žele idealnu vezu i, naravno, da je partner uvek na istoj talasnoj dužini sa njima. Ali, to se dešava prilično retko. Nažalost, Strelčevi nikako to da shvate pa stalno traže problem u partneru, a ne u sebi.

Jarac

Isti problem imaju i Jarčevi. Teško im je da se slože da svaka osoba ima svoju viziju sveta, uključujući i to šta je uspeh. Da biste izbegli veliku svađu sa partnerom i voljenim osobama, potrebno je da shvatite da mišljenje drugih može da se razlikuje od vašeg. 

Vodolija

Vodolije su ponekad veoma hladne. Teško im je da zamisle sebe na mestu druge osobe, pa im je zato teško da saosećaju sa bliskim osobama. Astrolozi im savetuju da češće razmišljaju o željama drugih.

Ribe

Ribe su nemirne kada njihov partner pokušava da se zauzme za sebe i usprotivi se njihovim rečima i željama. Moraju da nauče da mirno prihvate povratne informacije i da ne očekuju da će partner uvek da bude onakav kakvim su ga zamišljale. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO