Auuu...

SATURN KREĆE RETROGRADNO SREDINOM JULA - ČUVAJTE SE! Astrolozi upozorili na NAJGORE DATUME i šta nikako da ne radite!

Autor Maja Gašić

Saznajte koji su najgori dani u julu po horoskopu.

Izvor: YouTube/screenshot/Movie Coverage

Od sredine meseca retrogradnom kretanju Saturna pridružiće se još nekoliko planeta, što će umnogome uticati na život svakogg horoskopskog znaka. Ako mislite da će ovaj mesec proletteti brzo, varate se! Teći će se veoma sporo pod uticajem tri planete odjednom. Da ne bilo neprijatnih iznenađenja, astrolozi upozoravaju na neke probleme koji su mogući u ovom mesecu, a izdvojili su i dane kada posebno treba da se čuvate!

Saznajte kako da postupate u narednom periodu kako biste izbegli nevolje, ali i najbolje moguće iskoristili ponuđene prilike!

OD 11. DO 20. JULA

U ovom periodu je važno je da ne radite ništa što je suprotno vašim interesima i moralu. Ako imate posao koji treba hitno da se završi, nemojte da ga odlažete do poslednjeg dana, potrudite se da ispunite sve obaveze u predviđeno vreme. Svi dogovori od 13. jula mogli bi da propadnu, na ovo treba da budete spremni! Nemojte da žurite da trošite novac i budite oprezni kod bilo kakvih novčanih transakcija.

OD 21. DO 31. JULA

Kraj meseca  biće uspešniji i produktivniji za sve znakove Zodijaka. Ipak, bolje je da ne prenosite posao i obaveze koje imate sredinom meseca na kraj, u ovom slučaju bi uspeh mogao da izostane. Da biste maksimalno iskoristili odmor i zaista uživali, najbolje je da sve zadatke završite do 27. jula.

Astrolozi su naveli i koji su najnepovoljniji dani u ovom mesecu: od 14. do 20. i od 28. do 31. jula.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO

Tagovi