Astrologija

U NAREDNE 2 NEDELJE OČEKUJE NAS MNOGO LEPIH DEŠAVANJA: Blizancima sleduju i ljubav i pare, saznajte šta vas očekuje!

Autor Nataša Petrović

Uticaj Meseca u Jarcu osećaćemo u naredne dve nedelje, a astrolog otkriva šta donosi svakom znaku Zodijaka!

Izvor: Screenshot/TV Prva

Mesec u Jarcu doživeo je svoju kulminaciju 13. jula, ali ćemo uticaj u astrološkom smislu osećati i u naredne dve nedelje. Astrolog Vladimir Vlajić je u Jutarnjem programu na TV Prva rekao da nas očekuje mnogo lepih događaja, a zatim otkrio šta svaki znak može da očekuje.

"Ovnove ne očekuju neke veće i ozbiljnije promene. U emotivnom delu će se vrlo brzo pojaviti neko interesantan, već koliko u prvoj polovini sledeće nedelje, neko ko će privući njihovu pažnju i to će biti neka strastvena ljubav.

Bikovi će napraviti korak unapred i kad je u pitanju posao i kad je u pitanju ljubav. Doduše, to će možda njima izgledati kao da je pod nekim izvesnim ograničenjima, ali dobiće ono što žele. Što se tiče emotivnog dela, tu će se pojaviti neko interesantan, mlađi, neko koje povezan sa inostranstvom, tako da će taj emotivni momenat biti dosta dobar.

Za Blizance je super period i po pitanju love i po pitanju ljubavi. Još nekih desetak da bi trebalo da se angažuju u poslovnom i emotivnom momentu, tu će biti dosta dobrih dešavanja. Imaće mogućnost za neko preseljenje i ulaganje u neki privatan posao, finansijski odličan period", poručio je astrolog.

Za Rakove kaže da su "u jednoj čudnoj fazi", pomalo letargični, te da će takva situacija biti još sedam, osam dana, nakon čega će se pokrenuti. Takođe, navodi da bi tokom sledeće nedelje mogli da razreše neke bitne stvari.

"Što se tiče Lavova, u emotivnom delu postoji ozbiljna mogućnost za zaljubljivanje i to ovih dana, neka osoba koja je ostvarena, obrazovana, ugledna. Zauzeti Lavovi mogu nešto malo da se svađaju i brinu, ali to će se rešiti za sedam do deset dana.

Device su u dobrom periodu, uz podršku i pomoć prijatelja će neke stvari malo razrešavati, ali bi trebalo malo da se paze kome veruju".

Astrolog Vlajić kaže da je dobar period za Vage, koje će imati priliku da razreše mnoge stvari, naročito po pitanju nekretnina, privatnog posla.

"Škorpije su u interesantnom periodu, imaće mogućnost da nešto biraju kada je u pitanju emotivni momenat, ali i da se konačno stabilizuju.

Strelčevi su u odličnoj fazi i što se tiče posla i finansija, nema potrebe da nešto previše brinu.

Jarčevi imaju mogućnost da neke stvari vezano za posao i finansije razreše, uz malo strpljenja i odricanja".

U naredne dve nedelje je sjajan period za Vodolije, koje, prema rečima astrologa, to treba da iskoriste poslovno i finansijski.

"Ribe su u dosta dobrom periodu vezano za poboljšanje finansijskog statusa i trebalo bi da se usmere na posao", poručio je on.

(MONDO)

Tagovi