Ništa od burme!

SA ŽENAMA ROĐENIM U OVIM ZNACIMA MUŠKARCI SE SKORO NIKAD NE ŽENE: Čak i kad LUDO VOLE, preko jednog ne mogu da pređu

Žene rođene u ovim horoskopskim znacima se najređe udaju!

Izvor: YouTube/Screenshot/Binge Society

Nekome su zvezde naklonjene od rođenja, nekome se sudbina menja tokom vremena, a postoje i oni kojima u "ličnoj karti" jednostavno nije zapisana sreća. Kad je reč o ljubai, žene rođene u ovim horoskopskim znacima veoma retko dožive da im partner stavi burmu na ruku. 

Za to postoji nekoliko razloga, a problem seže u davnu prošlost, kažu astrolozi. Evo koji su to znaci i šta je to što ih blokira da sreću nađu u braku...

Jarac

Od detinjstva ove devojčice se navikavaju da žive kao princeze, mame i bake su te koje idu iza njih i brinu da im je sve "potaman", da su opeglane, obučene, sređene, nahranjene... Zbog svega toga su često razmažene, a ove svoje mane obično nisu svesne. I dok njihovi prijatelji već slave godišnjice braka, one nikako da shvate zašto nijedan njihov partner nije poželeo da im stavi burmu na prst. Objašnjenje je jednostavno - procenili su da nikada ne bi vodile računa o kući, njima, a i deci kada za to dođe vreme.

Riba

Romantične Ribe bračni život zamišljaju mnogo bajkovito, a bogami i skupoceno. One misle da će sa svojim suprugom stalno ići na putovanja, da će odsedati u hotelima gde im je sve obezbeđno, da će ručavati po restoraima... Nije da su lenje koliko imaju sasvim nerealnu sliku zajednčkog života. A to je razlog što se muškarci retko odlučuju na brak sa pripadnicama ovog znaka. Shvataju da bi ih zajednički život i te kako skupo koštao...

Ovan

Kod ovih dama je sasvim suprotan problem. U stvari, žene rođene u ovom znaku vole da čiste, održavaju red i kuvaju. Ali, plašeći se da će time razmaziti muškarca koji će u njima videti samo čistačicu i kuvaricu, one kategorički odbijaju da pokažu svoje veštine. Na kraju krajeva, ženama Ovnovima je važno da budu sa sposobnim muškarcem koji sve može sam i ne zavisi od njih, a samo retki će prihvatiti takvu ulogu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO