Astrologija

KAD IH VIDITE, ODMAH POMISLITE NA "ONO": Ovo su NAJSE*SEPILNIJI znaci zbog kojih momentalno ZABORAVITE KAKO SE ZOVETE!

Autor Maja Gašić

Saznajte koji su to horoskopski znaci najseksepilniji!

Izvor: YouTube/Screenshot/InTheMidnight Sky

Nemojte da se začudite što ne možete da skinete pogled sa njih, oni prosto zrače tolikim seksepilom da ih je nemoguće ignorisati! Astrolozi su izdvojili pet znakova Zodijaka koje najviše krasi ova osobina, proverite da li ste među njima!

BIK

Ovaj znak je otelotvorenje senzualnosti! Bikovima je ova osobina urođena i retko ko može da im odoli. Oni su predmet fantazija mnogih, i mada njihov seksepil nije napadan, ako ih malo duže posmatrate videćete prikrivenu senzualnost, čulnost koja obećava strastvene susrete i eksploziju užitaka. Bikovi se potpuno predaju partneru i intimni odnosi sa njima su često nezaboravni. Činjenica je da Bik zna šta želi i ne plaši se ide ka svom cilju, što ga čini posebno seksepilnim.

RAK

Možda se teško otvaraju, ali ono što im sjajno ide jeste humor sa seksualnom konotacijom. U svemu će videti neku provokativnu pošalicu, zbog čega mnogi u njihovom društvu pocrvene. Njihova energija je zarazna, a istovremeno lagana. Upravo je to ono što je kod njih privlačno, ta ležerna seksualnost koja govori da sa Rakom neće biti "natezanja" u krevetu, da je tu isključivo zbog partnerovog i svog uživanja.

STRELAC

Trik sa Strelčevima jeste što ih je teško zavesti, a ni sami nisu radi da se svom silinom "okome" na nekog ko im se dopada. Ali, imaju ogromno samopouzdanje koje ih čini neverovatno seksepilnim. Duhoviti su, šarmeri, obično veoma zgodni i privlačnog lica. Za njih je seks kombinacija sporta i užitka, vrlo retko je povezan s ljubavlju. Strelčeve ćete uvek uočiti u gomili, njihov seksepil leži u samouvernosti. 

VODOLIJA

Postoje zgodni ljudi, a postoje i oni u čijem društvu momentalno počinjete da se preznojavate, kao da ste sate proveli na metar od Sunca. U ovu grupu ljudi spadaju Vodolije. Fizički izgled kod njih ne igra veliku ulogu, oni naprosto odišu neverovatnom čulnošću, šta god da rade, koji god da pokret naprave - to deluje tako seksi.  Ovaj znak je zabavan, pun života, što ga čini još privlačnijim suprotnom polu.

ŠKORPIJA

Astrolozi kažu: "Kada jelu treba da dodate ukus, dodajte začin. Kada treba da dodate ukus sobi, dodajte Škorpiju." Pripadnici ovog znaka su poznati po tome da umeju i te kako da začine stvari u spavaćoj sobi. Za mnoge je prva asocijacija na Škorpije upravo seks, a nije to bez razloga. Njihova proivlačnost je magnetska, imaju "tešku" seksualnu energiju koju ne mogu da obuzdaju, sve i kada se trude.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO