Radost!

ZA 3 ZNAKA OKTOBAR JE NAJSREĆNIJI MESEC U CELOJ 2022: Stižu PARE, ali i PROSIDBE - evo šta se dešava i sa CENAMA STANOVA

Autor Maja Gašić

Saznajte ko su najsrećniji znaci u oktobru 2022. godine.

Izvor: Shutterstock/lenusacalinescu

Mesečni horoskop za oktobar 2022. godine nekim znakovima predviđa neverovatnu sreću i blagostanje. Da bi im se sve želje ispunile i ovaj mesec bio najbolji u čitavoj 2022, astrolozi kažu da pažljivo poslušate i primenite njihove savete. Saznajte da li ste među ovim srećnicima i kakve planove imaju zvezde za vas!

RAK

Rakovi će u prve dve nedelje oktobra biti razmaženi obiljem poklona koje će dobiti ne samo od partnera, već porodice i kolega. Međutim, kod predstavnika ovog znaka Zodijaka darovi će izazvati ozbiljnu sumnju - pomisliće da im se nepoznate osobe "udvaraju" iz koristi. Astrolozi kažu da ako tako mislite - grešite! Zvezde su vam se osmehnule i dale priliku da se konačno osećate kao miljenik sudbine. Zato iskoristite ovu situaciju i uživajte u trenutku!

VAGA

Vage očekuju prijatne promene u ljubavnom životu. Oni koji dugo čekaju na bračnu ponudu - dobiće je, i to zajedno sa prelepom kutijom i prstenom unutra! Muškarci koji se nadaju unapređenju na poslu i promeni plate nabolje, takođe će se radovati. Ovaj mesec je neverovatno naklonjen Vagama, neke od najvažnijih želja koje već dugo imaju će im se ostvariti.

LAV

Lavove očekuje mnogo raznih iznenađenja - od bonusa na poslu, a verovatno i unapređenja, do ostvarenja želje da kupe nešto što već duže vreme priželjkuju. Ne radi se o krpicama i kućnim aparatima, reč je o mnogo krupnijim kupovinama kao što su stan ili kola. Astrolozi napominju i da bi trebalo da cene stanova ovog meseca, protivno svim očekivanjima, počnu da padaju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO