Astrologija

ASTROLOZI UPOZORAVAJU NA NAJOPASNIJE DATUME U OKTOBRU: Pogrešne odluke, prevare, razočaranja - evo šta TREBA DA RADITE!

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva najopasnije dane u oktobru 2022. godine na koje posebno treba da obratite pažnju.

Izvor: Shutterstock/Bits And Splits

Mesečni horoskop za oktobar donosi mnogo različita dešavanja horoskopskim znacima. Tri horoskopska znaka imaće mnogo sreće kada su finansije i ljubav u pitanju, ali postoje datumi na koje svi treba da obratimo pažnju. Donose brojne promene, izazove i iskušenja.

Dani koji slede od 22. oktobra mogu da probude mračnu stranu u mnogima od nas. Prema rečima astrologa, važe za vrlo nepovoljne i turbulente dane, u šta će se uveriti mnogi horoskopski znaci. Evo koji datumi važe za najopasnije, a koji nam slede brže nego što mislite:

22. OKTOBAR

Ovo je prvi nepovoljan dan u ovom mesecu, jer možete da osetite nagle promene raspoloženja. Potrudite se da 22. oktobra ne izazivate sukobe, ne ulazite u konflikte i ne reagujete nepromišljeno. Najmanja svađa može da preraste u sukob koji bi vas puno koštao. Obratite pažnju na komunikaciju sa članovima porodice, čak i ako ste sto odsto u pravu.

23. OKTOBAR

Energija Venere 23. oktobra probudiće sumnju i strahove u mnogima. I sami ćete osetiti da će ovaj dan biti prilično čudan, a posebno će vam smetati lenjost koja će vas nadjačati. Bolje se potrudite da ne uradite ništa, nego što ćete svoje obaveze i zadatke prebaciti na nekog drugog. Na taj način možete da izazovete brojne probleme.

25. OKTOBAR

Ovaj dan biće u znaku ljubavnih problema. Nateraće vas da se pomirite sa situacijom koja vam se nimalo ne dopada, a savet astrologa je da 25. oktobra nikome ne otkrivate planove i ambicije. Mnogi od nas mogu da osete unutrašnji nemir i samim tim izazovu donošenje pogrešnih odluka. Strpite se i sačekajte da prođe.

29. OKTOBAR

Ovaj dan zahteva da najviše pažnje obratite na putovanja i u saobraćaju. Astrolozi kažu da je najbolje da nigde ne idete, da odmorite kod kuće, kao i da ne započinjete ništa novo. Potrudite se da ne trošite mnogo 29. oktobra, jer su i neplanirani i iznenadni troškovi vrlo mogući.

30. OKTOBAR

Ukoliko ste fokusirani na poslovni uspeh, pripazite se 30. oktobra. Ne donosite nagle odluke, ishitrene zaključke i ne potpisujte nikakve ugovore. Moguće je da ovog dana nećete biti spremni za sklapanje kompromisa ili da ćete izgubiti motivaciju i volju za radom. Potrudite se da ostanete ljubazni prema ljudima sa kojima sarađujete.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)