Kupite novčanike!

SLEDEĆE DVE NEDELJE SU NAJSREĆNIJE ZA 3 ZNAKA ZODIJAKA: Ogromne pare im preokreću život - OVAJ TRENUTAK SU ČEKALI!

Autor Maja Gašić

Saznajte ko su najsrećniji znaci Zodijaka na polju para u oktobru!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Shutterstock

Mesečni horoskop za oktobar 2022. godine predviđa obilje para za tri horoskopska znaka. Ideje koje su imali će početi da se realizuju, a uspeh neće izostati. S druge strane, neki neće morati ni prstom da maknu, a biće zasuti parama. Stižu odštete, nasledstva, a pojedinima će se osmehnuti i zaštitnica igara na sreću.

BIK

Bikovima su naredne dve nedelje, u finansijskom smislu, jedan od najboljih perioda u ovoj godini. Fortuna im je namignula i pored redovnih primanja mogu buđžet da poboljšaju kroz igre na sreću, ali i povraćaj nekih starih pozajmica. Drugim rečima, predstavnici ovog znaka naći će se zatrpani parama! Ipak, glavni preokret u njihovim životima biće odluka kako da taj novac potroše. Ako ste razmišljali o kupovini auta ili ulaganju u privatni posao, idealan je trenutak.

ŠKORPIJA

Škorpije će u naredne dve nedelje zadovoljno trljati ruke. Pare kojima se nisu nadale ni u najluđim snovima, neki vid odštete, nasledstva i slično, stizaće slikovito rečeno "u džakovima"! Sasvim iznenada će se pojaviti neki dalji rođak koji će želeti da im pokloni nešto vredno i ne znajući da ovaj dar dolazi u pravi čas. Škorpije, samo budite mudre i nemojte da potrošite sve odjednom. Namirite prvo dugove, a ostatak ostavite sa strane. Novac na novac ide, ne zaboravite!

DEVICA

Devicama se otvara sjajna prilika da zgrnu velike pare. Sve vreme su nadomak uspeha na poslu, ali jedan poziv će sve promeniti - pokreće se "mašina", njihovi predlozi su prihvaćeni i stiže finansijska injekcija. Savet Devicama je da deo ovog novca ulože u sledeći projekat koji su već razradili. Očekuje ih isti uspeh! Ostatak neka potroše isključivo na sebe! Zaslužili ste!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

MONDO