Astrologija

KADA ĆE ZNACI HOROSKOPA BITI NAJSREĆNIJI U 2023. GODINI: Ovo je detaljna prognoza - sve će vam ići od ruke!

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva koji mesec u 2023. vam donosi najviše sreće.

Izvor: Shutterstock/Marko Aliaksandr

Sa nestrpljenjem čekamo da ispratimo 2022. i spremno zaplovimo u narednu godinu. Lekcije, saveti i oprez su uvek dobrodošli, naročito kada možemo da se oslonimo i na horoskop. Astrolozi su otkrili kada će vam zvezde biti posebno naklonjenje, pa u nastavku saznajte koji mesec će vam biti najsrećniji:

OVAN

Ovnovima će najsrećniji mesec u 2023. biti mart. Posebno lepe stvari dešavaće se na ljubavnom polju, a mnoge ljude rođene u ovom znaku čeka nova veza ili brak.

BIK

Bikovima će najsrećniji mesec u 2023. biti april. Bićete izloženi strastima i romantici, a u ovom mesecu vas očekuje i poslovni uspeh velikih razmera.

BLIZANCI

Blizancima će najsrećniji mesec u 2023. biti januar. Odličan start nove godine donosi brojne prilike i ponude koje će poboljšati vaš život, posebno na finansijskom polju.

RAK

Rakovima će najsrećniji mesec u 2023. biti maj. Stvorićete mnogo uspomena sa porodicom i partnerom, a novi kontakti mogu da vam pomognu kada je posao u pitanju.

LAV

Lavovima će najsrećniji mesec u 2023. biti jun. Tada ćete dobiti nagrade za prethodni trud i tokom ovog meseca možete da pronađete ljubav o kakvoj ste maštali.

DEVICA

Devicama će najsrećniji mesec u 2023. biti maj. Osetićete nalet samopouzdanja i želju za uspehom, a ovo će biti idealan period za širenje vidika, edukaciju i učenje.

VAGA

Vagama će najsrećniji mesec u 2023. biti jun. Bićete odlučni da sledite svoje ciljeve i u ovom mesecu možete da očekujete neku vrstu unapređenja: u vidu pozicije ili povišice.

ŠKORPIJA

Škorpijama će najsrećniji mesec u 2023. biti decembar. Dešavaće se brojne ljubavne situacije i sve će vam ići od ruke, jer ovaj mesec beleži ogroman uspeh.

STRELAC

Strelčevima će najsrećniji mesec u 2023. biti decembar. Faliće vam uzbuđenja, a ovo je period kada ćete dobiti ono što vam je potrebno i ohrabriće vas da se borite za ciljeve.

JARAC

Jarčevima će najsrećniji mesec u 2023. biti avgust. Ukoliko tada postavite visoke ciljeve, svaki ćete ostvariti, posebno ako se bavite privatnim biznisom.

VODOLIJA

Vodolijama će najsrećniji mesec u 2023. biti februar. Ljude rođene u ovom znaku obuzdaće moć i sve će im biti nadomak ruke, snove mogu da pretvore u stvarnost.

RIBE

Ribama će najsrećniji mesec u 2023. biti maj. Slede brojna ljubavna dešavanja, volećete jače nego ikada pre, dok vas na polju finansija čekaju povoljne promene.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)