Astrologija

HOROSKOPSKI ZNACI SA KOJIMA JE NAJTEŽE BITI U VEZI: Astrolozi napravili spisak - ZAHTEVNI SU, retko ko im udovolji!

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva horoskopske znake sa kojima je najteže biti u vezi.

Izvor: Shutterstock/Kaspars Grinvalds

Neki ljudi gledaju sitnice, drugi ih zanemaruju prilikom odabira partnera. Kriterijumi su različiti, ali mnogi od nas su vrlo oprezni kada su emocije u pitanju. Astrolozi kažu da određeni horoskopski znaci važe za najzahtevnije - imaju malo težu narav, visoka očekivanja i zbog toga teže pronalaze partnera.

Horoskop otkriva o kojim znacima je najčešće reč:

DEVICA

Kažu da Device nije nimalo lako voleti. Ne otvaraju se ljudima tek tako, a vezama pristupaju analitički. Vode računa o svakom detalju, pa mnogima ljudima deluju komplikovano. Device se uglavnom oslanjaju na sebe i uverene su da im ne treba niko. Ipak, ako zaista osete da imaju poverenje u nekoga, spremne su za ljubav.

ŠKORPIJA

Škorpije važe za ljude koji imaju najveće kriterijume. Zatvorene su, mnogima teške za pročitati i zato je prilično teško da se shvati šta zapravo hoće. Poznato je da uvek imaju partnere koji se mnogo trude oko njih, ali i da se ti partneri često osećaju da nikako ne mogu da im udovolje. Škorpije imaju neverovatnu moć transformacije - od toga da budu strastvene do toga da budu neverovatno hladne.

JARAC

Jarčevi svakom odnosu pristupaju kao poslovnoj transakciji. Mnogo je teško naterati jednog Jarca da pokaže svoje emocije, da otvori srce i sve da "na tacni". Njihovi partneri se uvek pitaju da li Jarac uopšte nešto oseća prema njima, jer deluju prilično hladno i stabilno. Jarčevi mnogima deluju da su ušli u vezu jer je to bio praktičan i isplativ potez.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)