Astrologija

3 ZNAKA HOROSKOPA NA UDARU DO 19. FEBRUARA: Počela je BUNTOVNA vladavina Vodolije - svađe, manjak novca i velike promene

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva kojim znacima vladavina Vodolije donosi nevolje.

Izvor: E.Va/Shutterstock

Dočekali smo kraj retrogradnog Merkura, ali na snagu nastupa vladavina Vodolije. Počela je 20. januara i trajaće do 19. februara, a poznata je po buntovnoj prirodi. Takođe, ovaj period može da donese mnoge promene i potpuno drugačije početke. Iako će se odraziti na sve horoskopske znake, na tri će posebno uticati. Evo o kome je reč:

LAV

Vladavina Vodolije može da bude veoma naporna za Lavove. Imaće osećaj da ne mogu da predahnu, neki planovi mogu da se izjalove u poslednji čas, a na poslovnom planu da se jave poteškoće. Horoskop savetuje Lavove da se čuvaju naglih i ishitrenih reakcija, jer će im u ovom periodu malo trebati da ugroze odnos sa bliskim ljudima. Kada je privatni život u pitanju, Lavovi će biti skloni ljubomori više nego obično, zbog čega su mogući sukobi sa partnerom.

DEVICA

Device su prilično snalažljive u kakvoj god situaciji da se nađu. Ipak, ovaj period može da ih optereti mnogo, zbog čega će teško postizati završavanje svih obaveza. Promene se javljaju na porodičnom planu, pa horoskop predviđa da će mnoge Device žrtvovati slobodno vreme za voljene. Savetuje se da pazite na stres, ali i da se ne rasipate novcem. Mogući su neplanirani troškovi.

BIK

Bikovima se savetuje obraćanje posebne pažnje na poslovne i finansijske radnje, iako će na privatnom planu biti zadovoljni. Umor je neminovan zbog gomile obaveza, a stres nakupljen zbog finansijskih prilika koje deluju nestabilno. Horoskop savetuje da budete oprezni do 19. februara, ali i da ne nasedate na prazna obećanja koja se tiču poslovnog plana.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)