Astrologija

NAJLEPŠE ŽENE RAĐAJU SE U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Muškarci odlepljuju, NAJBOLJE RIBE Holivuda su među njima - a vi?

Autor Maja Gašić

Saznajte u koja 3 horoskopska znaka se rađaju najlepše žene! Kad vidite i koje zvezde pripadaju ovom zodijačkom krugu, biće vam sve jasno!

Izvor: Instagram/bellahadid/jessicaalba/evalongoria

Kad je reč o predispozicijama za fizički izgled, nije bitna samo genetika, i horoskop se pita! Iako je lepota u oku posmatrača, astrolozi kažu da se najatraktivnije i najprivlačnije žene rađaju u ovim znacima Zodijaka... Proverite da li ste među njima!

VAGA

Zanimljivo je da su najlepši ljudi rođeni u znaku Vage, jer njime vlada Venera, planeta lepote. Ona daje ovom znaku prelepu, vitku figuru i privlačan izgled. Oči su im, po pravilu, u obliku badema, a imaju zavodljivu, talasastu kosu. Imaju stila, oblače se elegantno, a sa godinama je njihov stajling sve sofisticiraniji. Među glumicama ima mnogo predstavnika Vage - Brižit Bardo, Katrin Denev, Monika Beluči, Gvinet Paltrou, Bela Hadid....

BIK

Bikovi su takođe rođeni pod pokroiteljstvom Venere, ali u odnosu na Vage, njihova lepota je jednostavnija. Međutim, to ih ne čini ništa manje privlačnim. Žene rođene u ovom znaku imaju nešto manje oči, oblika koji je bliži okruglom nego bademastom, a neretko imaju malo puteniju figuru, čak i kad su mršave. Tipičan primer je Mišel Fajfer. Inače, veoma im je teško da održavaju liniju, zbog čega u poznim godinama umeju da nabace koji kilogram viška...  Džesika Alba, Melanija Tramp, Natalija Oreiro, Adel, Penelope Kruz, Uma Turman su neke od najreprezentativnijih predstavnica znaka Bik.

RIBE

Ribe su lepe kao nimfe, toliko zavodljive da ne možete da odvojite pogled od njih. Oči su im zuvek poluzatvorene, pogled "pozivajući", blagih crta lica i elegantnih pokreta. Izgledaju kao zagonetka koju čeznete da rešite. Često imaju ulogu muza raznovrsnih umetnika, pesnika, reditelja i kompozitora. Sindi Kraford, Dru Barimor, Rijana, Šeron Stoun, Eva Longorija i Emili Blant su rođene u znaku Riba.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)