Astrologija

NE RAZMIŠLJAJTE DA LI JE "PRAVI", SAMO BACITE POGLED: Horoskop otkriva NAJBOLJE MUŽEVE - teško da ćete imati zamerke

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva u kojim znacima se rađaju najbolji muževi!

Izvor: Shutterstock/New Africa

Ako je vaš budući, potencijalni ili sadašnji muž rođen u nekom od znakova koji slede u nastavku, prava ste srećnica! Astrolozi kažu da njihove pozitivne osobine najviše dolaze do izražaja u braku. Zaštitnički su nastrojeni prema svojim partnerkama, spremni da im udovolje i učine sve kako bi istinski bile srećne. Evo u kojim znacima se najčešće rađaju ovakvi muškarci:

RAK

Muškarci rođeni u znaku Raka su veoma brižni prema svojim lepšim polovinama. Uvek će biti tu da ih zaštite, pomognu i budu oslonac u svakom trenutku. Vrlo su osetljivi, a žene koje imaju Raka kraj sebe nikada neće osetiti nedostatak pažnje. Oni žele da učine sve kako bi ste se osećali srećno i sigurno.

LAV

Ako je neko odvažan i samouveren, to je Lav. Muškarci rođeni u ovom znaku zbog toga privlače žene poput magneta, ali kad zavole - izuzetno su lojalni. Uvek će biti velikodušni, a poznati su i po neverovatnom trudu da osvoje ženu. Neće odustati čak i kada pokažete nezainteresovanost, zato je Lav pravi primer da se upornost uvek isplati.

JARAC

Ozbiljni i odgovorni. Jarčevi su neverovatno ambiciozni i vole da postavljaju ciljeve za svoju porodicu i sebe. Ako želite da vam neko pruži stabilnost i sigurnost, budite sigurni da je Jarac odličan izbor. Astrolozi kažu da muškarac u znaku Jarca uživa da čini sve za porodicu jer želi da se ponosi njome. Biće vam lojalan i veran, zbog čega nema šanse da neka žena ne uživa kraj njega.

RIBE

Muškarci rođeni u znaku Riba su brižni i osetljivi prema drugima, a kamoli prema partnerki. Često će raditi sve što je u njihovoj moći da joj pruže sreću i sigurnost. Žele ženu koja zna da pokaže koliko joj je stalo. Ne vole da se svađaju i miroljubivo su nastrojeni. Astrolozi kažu da je ovo jedan od onih znakova za koje je najmanje verovatno da će biti neveran.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)