Astrologija

MUŠKARCIMA ZAVRTE MOZAK, PA NE ZNAJU GDE JE LEVO – TOLIKO SU OPASNE: Žene u ova 4 znaka preobrate i NAJTVRĐI ORAH

Autor Maja Gašić

Saznajte ko su najopasnije žene u horoskopu i na koji način uvek isteraju da bude po njihovom.

Izvor: YouTube/Netflix

Postoje žene koje jednostavno imaju neku moć nad muškarcima, umeju da ih preobrate, da ih ubede da žele isto što i one (iako to realno nije slučaj). Za ovakve dame obično kažemo da su "opasne", jer se služe nekim trikovima, ponekad nimalo naivnim, da ostvare svoje ciljeve. Po astrolozima, u ova 4 znaka u horoskopu su rođene najopasnije žene!

4. mesto - žena Bik

Žena Bik je potpuno nepredvidiva i uživa u zbunjivanju muškaraca. Ona ume umiljato i nežno da zatrepće, stvori iluziju nežne, nezaštićene dame, što " na prvu" prevari jači pol. Brže-bolje se zdaju da joj udovolje, da se pokažu kao romantici i zaštitnici, ali njihov trud je uzaludan. Zapravo, ona veoma racionalno gleda na situaciju i trezveno procenjuje šta taj muškarac (osim lepih reči) može da joj ponudi u materijalnom smislu. Žene Bikovi veoma retko "padaju" na osobe koje nisu materijalno obezbeđene ili makar imaju jasan plan koji će im to obezbediti.

3. mesto - žena Rak

Ovo su žene koje najpre od neženja naprave verne muževe. Izuzetno su vezane za svoju familiju, pa tako će se taj nekadašnji "momak" odjednom naći u kući punoj ženine rodbine. Neće proći mnogo pre nego što će se zapitati šta mu je to trebalo. Žena Rak je često nerazumno ambiciozna i karijera joj je iznad svega. Navikla je da vlada i upravlja, a od muža očekuje da je slepo sluša.

2. mesto - žena Lav

Veoma nežno će ukrotiti svakog muškarca, pa i onog koji se predstavlja kao "mačo" i s lakoćom zauzeti njegov tron. Zanimljivo, ali on ovu suptilnu promenu neće ni primetiti, toliko je vešta. Prepustiće se energičnoj i lepoj Lavici koja će brzo osvojiti njegovo srce. Kako je veoma mudra u sprovođenju svojih planova, završiće se tako što će on potpuno "okačiti kopačke o klin" i prepustiti joj da ga vodi. Mada, to ne znači da neće biti ogorčen.

1. mesto - žena Škorpija

One su najveće zavodnice, nema muškarca koga ne mogu da zavedu. Igraju toplo-hladno igru koja uvek "pali", muškarci im se bacaju pred noge ne sluteći da se iza ovako ženstvene dame krije osoba koja i te kako može "škorpionski" da ih ubode. Ovu ženu ni slučajno ne pomišljajte da prevarite, osetićete bes kakav niste ni zamislili da može da postoji. Osvetu će servirati hladnu i budite uveredni da vam nikada, do kraja vaših života, neće oprostiti, a svakog dana će vas podsećati na "zlo" koje ste joj naneli.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)