Astrologija

ASTROLOZI KAŽU DA JE OVAJ ZNAK "OTPORAN" NA ROMANTIKU: Ne želi da se vezuje, ne trudite se - sloboda na 1. MESTU!

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva koji horoskopski znak radije bira slobodu, a ne romantiku.

Izvor: Shutterstock/Andrey_Popov

U ljubavi postoje horoskopski znakovi koji obožavaju romantične gestove, duboke emocionalne i dugotrajne veze. Ipak, postoje i oni koji se ne uzbuđuju toliko oko romantike i koji radije preferiraju nezavisnost i slobodu. Jedan znak horoskopa poznat je po tome da izbegava veze.

U pitanju je Vodolija. U ovom znaku rađaju se suštinski individualisti koji cene svoju slobodu i ne žele da je ograničavaju vezom. Osećaju se srećno kada su sami i imaju punu kontrolu nad svojim životom. Za njih je romantika strana i neobična. Vole različite avanture i isprobavanje novih stvari, ali romantični odnos može da im deluje previše ograničavajuće i obavezujuće.

Ljudi rođeni u znaku Vodolije su više usmereni na stvaranje prijateljskih veza i poslovnih kontakata. Cene mentalnu povezanost više od emocionalne veze, a partneri im često zameraju preteranu posvećenost poslu. Karijera može da im bude izuzetno važna, toliko da su skloni tome da potpuno izgube privatan život.

Kao i kod svakog znaka horoskopa, i kod Vodolije postoje izuzeci i neki pripadnici ovog znaka jesu spremni da otvore svoje srce. Ipak, generalno gledajući, Vodolija je horoskopski znak koji će uvek radije odabrati slobodu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)