Astrologija

KRALJEVI FLERTA PO HOROSKOPU - OVI MUŠKARCI ŽIVE DA OSVAJAJU: Tačno znaju šta žene žele - 1. MESTO bez konkurencije!

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva koji znakovi se smatraju "kraljevima flerta".

Izvor: Shutterstock/Andrey_Popov

Poznajete li tog jednog, koji osvaja sve žene, ima neodoljivu harizmu i šarm kojim pleni? Nikada ga nije pratio loš glas, ali je uvek važio za najvećeg zavodnika kojem je flert u krvi? Postoje muškarci koji komunikacijom jednostavno osvajaju žene, a one obično bivaju neverovatno očarane njima. Evo u kojim znacima se najčešće rađaju:

3. MESTO - STRELAC

Muškarci rođeni u znaku Strelca veliki su avanturisti, a njihova priroda se odražava u načinu na koji flertuju. Optimistični su, iskreni, ali često i impulsivni. Žene uglavnom ne znaju kako najbolje da odgovore na pitanje zašto ih mnogo privlače. Poznati su po velikodušnosti i spremnosti da podele dobra iskustva. Prema mišljenju nežnijeg pola, muškarci Strelčevi su uvek zanimljivi.

2. MESTO - BLIZANCI

Blizanci su poznati po duhovitosti! To je njihovo glavno oružje u igricama flerta. Komunikacija im je takođe jača strana, pa rečima odlično znaju kako da osvoje ženu koja im se dopada. Uvek su spremni za ozbiljan, iskren i otvoren razgovor, a ženama to prija. Ljubazni su i veoma zabavni, pa retko koja žena može da kaže joj se jedan Blizanac ne dopada.

1. MESTO - LAV

Lavovi su poznati po svom "kraljevskom držanju" i šarmu, što ih čini prirodnim majstorima flerta. Oni vole da budu u centru pažnje i ništa im ne donosi veće zadovoljstvo nego komunikacija sa nekim ko im se dopada. Zato zauzimaju prvo mesto na listi kraljeva flerta. Njihovo veliko samopouzdanje i prirodna harizma čine ih neodoljivima. Ako je Lav odlučio da osvoji jednu ženu, znajte da će uspeti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)