Astrologija

AKO STE ROĐENI U OVOM ZNAKU, POČINJE VAM NAJVAŽNIJI PERIOD! Evo koga čekaju PREKRETNICE u ljubavi i poslu - slavićete!

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva na koga će se najviše odraziti mlad Mesec u Blizancima.

Izvor: Shutterstock/PeachShutterStock

Počeo je mlad Mesec u Blizancima ili drugim rečima - prilika za nova poglavlja u životu. Ukoliko ste planirali da pokrenete nove stvari, sada je idealna prilika jer mlad Mesec u Blizancima garantuje uspeh. Posvetite se novim idejama, istraživanju, učenju, edukaciji, jer ovo može da bude neverovatna prekretnica u vašem životu. Postoje znaci horoskopa na koje će najviše uticati, a ako ste rođeni u nekom od njih - iskoristite šansu! Evo o kome je reč:

BLIZANCI

Ovo je trenutak kada ćete maksimalno iskoristiti šarm koji posedujete. Upoznaćete istinski sebe, svoje potrebe i želje. Mlad Mesec u vašoj prvoj kući ličnog "ja" vas poziva da ostanete znatiželjni prema pitanjima ko ste, šta volite i šta želite da budete. Od danas počinje period kada ćete shvatiti da još uvek niste upoznali sve osobe koje volite. Emocije će biti u fokusu, strasti naglašene, a na vama je da se prepustite i uživate.

DEVICA

Prekretnica u vašoj karijeri! Još uvek niste ni svesni koliko stvari će se promeniti, a sve će ići u vašu korist. Mlad Mesec u Blizancima aktivira vašu desetu kuću poziva, a to znači da treba da razmislite o načinima kojima preuzimate naredne korake. Zaboravite na strah od neuspeha ili promena jer vas to koči u daljem napredovanju. Radite sve ono što vas ispunjava, horoskop kaže da je najvažnije da slušate srce.

STRELAC

Taman kada ste mislili da ste sve prošli u ljubavi, mlad Mesec vas podseća da postoji još mnogo lekcija. Dolazi u vašu sedmu kuću partnerstva, a naučiće vas kako da unapredite odnos sa partnerom. Osim toga, ovaj Mesec traži dinamiku, što znači da će mnogi Strelčevi poželeti nove partnere. Menjaćete mišljenje i prijaće vam nova ljubavna energija.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)