Astrologija

ASTROLOZI JEDNOGLASNI - 8. AVGUST JE NAJSREĆNIJI DAN U 2023. GODINI! Ključan za LJUBAV, jedno ne smete da propustite!

Autor Tamara Veličković

Astrolozi kažu da je današnji datum najsrećniji dan u 2023. godini.

Izvor: Shutterstock/sarayut_sy

Danas je 8. avgust, a prema brojnim astrolozima, ovo je dan koji se smatra najsrećnijim u 2023. godini. Dve osmice su ključne, što prema horoskopu, simbolizuje dvostruku sreću. Broj osam ima veliki značaj u kineskoj kulturi, jer "odražava moć, obilje i uspeh", a osim toga formira znak beskonačnosti.

"Savršena simetrija omogućava savršenu ravnotežu. Današnja vibracija brojeva 8.8 šalje poruku obnove i traži od vas da napravite hrabar korak, najpre na svom životnom putu. Ako zadržite ispravan stav u ovom trenutku, postoji potencijal za veliki uspeh u svemu što radite", rekla je astrološkinja Ejmi Zerner, ističući da bi danas trebalo da se osećate kao da ste na vrhu sveta. Razloga toga je što Sunce, koje vlada našom energijom i fokusom, "pleše" sa Jupiterom, planetom sreće.

"Treba da iskoristite svoje dobro raspoloženje, entuzijazam i samopouzdanje kako biste maksimalno iskoristili sreću povezanu sa ovim danom. Napravite nešto važno jer vas trenutno prati velika sreća", rekao je astrolo Kajl Tomas. Osmi avgust je poseban i zato što Venera, planeta ljubavi, "ljubi" Jupiter.

Drugim rečima, današnji dan je savršen za ulazak u novu emotivnu vezu. Ukoliko ste nekoga upoznali baš danas, prepustite se emocijama, jer osećanja su mnogo jača nego što mislite. Ako na današnji dan zadržite pozitivan stav, postoji potencijalni uspeh u svemu što radite. Osim što vam je sreća naklonjena više nego inače, mogu se dogoditi i druge lepe stvari - zbog položaja u kom se trenutno nalaze zvezde.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO)