Astrologija

NAJVEĆI MAJSTORI IGNORISANJA PO HOROSKOPU! Ako ih naljutite, računajte da pričate SAMI SA SOBOM - dok im se obraćate

Autor Tamara Veličković

Astrologija otkriva koji znaci horoskopa su majstori kuliranja kad ih naljutite.

Izvor: Shutterstock/Marko Aliaksandr

Svako od nas drugačije reaguje u situacijama koje nam probude bes, ljutnju ili razočaranje. Ipak, pojedini ljudi smatraju da je ignorisanje najbolja odbrana, ali i osveta. Ako ih naljutite, slobodno možete da se pomirite sa činjenicom da razgovarate sami sa sobom, čak i kad im se obraćate. Evo koji znaci horoskopa su skloni takvom ponašanju:

BIK

Bikovi cene stabilnost i sklad u svojim odnosima. Ako ih povredite ili pređete njihove granice, radije će se povući i ignorisati vas nego ulaziti u verbalni sukob. Potrebno je puno strpljenja i nežnosti da bi se Bikovi ponovno otvorili. Uz to, ne zaboravite da Bik važi za najtvrdoglaviji znak horoskopa.

DEVICA

Perfekcionisti po prirodi, Device često analiziraju situacije i ljudske postupke. Ako osete da su bile nepravedno tretirane, mogu da koriste tehniku ignorisanja kao način pokazivanja svog nezadovoljstva. Device tako brane svoju vrednost i integritet.

ŠKORPIJA

Iako su poznate po svojoj strastvenoj i intenzivnoj prirodi, Škorpije takođe imaju tendenciju povlačenja u sebe kada se osećaju povređeno. Ako izgubite njihovo poverenje, mogu potpuno da vas isključiti iz svog života.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO)