Astrologija

3 ZNAKA ĆE DOŽIVETI NAJVEĆU PROMENU PRED NOVU GODINU! Januar je NOVI POČETAK - bolne, ali prave odluke za 2024.

Autor Tamara Veličković

Astrološkinja otkriva ko treba da se pripremi za pun Mesec 27. decembra 2023. godine.

Izvor: Shutterstock/New Africa

Krajem decembra osvrnućemo se na prošlost i budućnost, a sve zahvaljujući punom Mesecu u Raku 27. decembra. Prema rečima ruske astrološkinje Julije Lifanove, ovaj aspekt sugeriše da još nismo zatvorili vrata starim vezama ili zadacima, ali nas zvezde već upućuju na novi put. Pun Mesec u znaku Raka odgovoran je za porodične odluke - razgovor o trudnoći, kupovinu novog doma, razvod ili venčanje, preseljenje u drugi grad. Ova ključna pitanja najviše će se fokusirati na sledeće znake horoskopa:

OVAN

Pun mesec se javlja u vašoj porodici i mestu stanovanja, što znači da možete da donesete odluke u vezi selidbe, iznajmljivanja stana ili kupovine nekretnine. Takođe, u vašoj porodici može doći do važnog događaja koji će okupiti celu porodicu, a neke važne informacije ili tajne mogu postati jasne. Važno je da tokom punog Meseca jasno razaznate želje partnera i ono što iskreno želite za sebe.

JARAC

Pun mesec se javlja u vašem bračnom polju, pa na ovaj dan možete doneti drastičnu odluku o braku ili razvodu. Kraj decembra je za vas ključan jer će od ove odluke zavisiti pitanje gde ćete živeti 2024. godine i kuda će vaš život ići dalje. Vaš partner takođe može da bude taj koji će 27. decembra saopštiti ovakvu odluku, što za vas može da bude duboko psihološko otkrovenje. Saturn, vladar vašeg znaka, biće u znaku Riba u vreme punog Meseca, koji je odgovoran za dubinu emocionalnih iskustava. To znači da ćete 27. decembra biti osetljivi, ali ćete januar doživeti kao odličan novi početak.

RIBE

Pun Mesec u Raku se javlja u vašem ljubavnom polju. Očekujte važno otkrovenje od partnera koje će zauvek promeniti vašu vezu. Mnoge Ribe će dogovoriti venčanje, saznati lepe vesti o proširenju porodice ili će prosto odlučiti da rade na tome. Naredna godina je novi početak i važna prekretnica koju ćete pamtiti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)