Astrologija

U 2024. SVI ĆE POŽELETI DA BUDU "SLOBODNI"! Astrolog Kragović otkriva: Stižu velike PROMENE, 3 znaka jačaju FINANSIJSKI

Autor Teodora Boškovski

Naša astrološkinja Ivana Kragović otkriva šta nam donosi godišnji horoskop u 2024. godini.

Izvor: Prva Tv/Printscreen/Shutterstock

Veliki godišnji horoskop za 2024. godinu progonozirao je uzbudljivu godinu pred nama za sve znake horoskopa kada je reč o poslovnim uspesima, zdravlju i ljubavi. Detaljniji godišnji horoskop za 2024. godinu ponudila je naša astrološkinja Ivana Kragović gostujući na Prva TV.

Astrološkinja je na samom početku istakla da će u 2024. godini biti dominatna potreba za slobodom, a najviše će javljati finasijska potreba za slobodom. To će najviše osetiti Vodolije, Blizanci i Device. Najavila je i da će godina pred nama da bude godina putovanja.

Pročitajte ljubavni horoskop za 2024. godinu za sve znake horoskopa. Evo šta vas očekuje!

OVAN

Za Ovnove 2024. godina biće vrlo dinamična. Od proleća kreće ubrzanje i otvaraju se poslovne mogućnosti. U aprilu će iskusiti prvi put neke stvari koje će Ovnovima da budu vrlo važne.

BIK

Bikovima stižu iznenadne promene iz koje bi trebalo da izvuku progres i razvoj. Pokušajte da promenu shvatite kao neophodnu i da vam ona postane zona komfora. Imaće mnogo sreće u ljubavi i novcu.

BLIZANCI

Ovo je njihova godina! Biće vrlo dinamično, samo bi trebalo da obrate pažnju na fokus, pogotovo u periodima retrogradnog Merkura. Puno učenja i puno putovanja. Biće im veoma važna godina!

RAK

Godišnji horoskop za 2024. godinu Rakovima donosi mirniji period. Ovo je posebno povoljna godina za one koji se bave privatnim biznisom. Dosta kontakata i interacije sa ljudima biće prisutini.

LAV

Lavove očekuje uzburkan period i period odluka. Preispitivaće sebe. Oni će kao i Ovnovi u 2024. godini da imaju mnoge mogućnosti i nove početke.

DEVICA

Ovo je trenutak kada bi trebalo malo da se opuste i da shvate da nisu one te koje treba da preuzmu svu odgovornost ovog sveta nego da dozvole sebi pravo na grešku. Ovo je godina životnih raskrsnica.

VAGA

Vagama dolazi bolji period. U proleće i jesen dešavaće im se važne stvari. One vole interakciju i društvo i u tom smislu će im se stvari pokrenuti.

ŠKORPIJA

Škorpijama dolazi period gde će naći svoj mir i gde će posle dužeg vremenskog perioda da dožive zadovoljstvo. Zvezde im savetuju da se malo opuste.

STRELAC

Strelčevima će 2024. godina da bude dinamična, doneće im mnogo putovanja i dosta kontakata sa ljudima, ali isto tako I mnogo odluka koje neće da budu lake.

JARAC

Jarčevima dolazi godina suštinskih stvari, promena koje su na dubljem, psihološkom nivou. Odlična godina za poslovanje u inostranstvu i sa strancima.

VODOLIJA

Vodolije doživljavaju velike promene i mogućnost da se nađu u krugu moćnih ljudi. Stvari koje budu radile u 2024. godini biće velike i značajne.

RIBE

Godišnji horoskop za 2024. godinu Ribama donosi velike odgovornosti. Ako shvate to na pravi način i drže se discipline, mogu da se dese neke važne stvari.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

 (Prva.rs/MONDO/T.B.)