Astrologija

25. JANUARA KREĆU DRASTIČNE PROMENE ZA SVE ZNAKE HOROSKOPA! Astrolog otkriva ko će imati SREĆE, a ko HITNO da odloži sve

Autor Tamara Veličković

Vučji pun Mesec 25. januara donosi velike promene svim znacima Zodijaka!

Izvor: Shutterstock/Billion Photos

Vučji pun Mesec je prvi pun Mesec u 2024. godini i prema rečima astrologa, doneće velike promene svim znacima horoskopa. Mnogi veruju da lunarne faze, posebno pun Mesec, mogu da utiču na ljude. Veruje se da tada ne treba planirati važne stvari, a astrološkinja Marija Dekusar otkriva da je ovo povoljan trenutak da razjaniste svoje ciljeve.

Prvi pun Mesec biće pod vatrenim znakom Lava. U astrologiji, pun Mesec označava neku vrstu završetka, oslobađanje od nečega, na primer, loših emocija, viška kilograma itd. Lav je aktivan i energični znak, a Vučji Mesec u Lavu postaće vreme saosećanja, velikodušnosti, osnaživanja, a istovremeno sebičnosti i pohlepe.

Astrološkinja napominje da postoje određene stvari koje ne treba raditi u vreme punog Meseca. Kako otkriva, treba se uzdržati od emocionalnih postupaka, donošenja ishitrenih odluka ili prekida bliskih veza, čak i ako u tom trenutku takva odluka može da izgleda potpuno opravdana. "Ne preporučujem impulsivne kupovine, uključujući podizanje kredita, a takođe bih se uzdržala od osuđivanja i okrivljavanja drugih ljudi, posebno onih koje volite i poštujete", kaže ona.

Istovremeno, u ovom trenutku je moguće da ulažete u one oblasti koje mogu doneti prihod u budućnosti. To je zbog činjenice da pun Mesec ima magičnu moć da udvostruči ili čak utrostruči rezultat. Prema rečima astrologa, posebno će imati sreće impulsivni znaci - Ovan, Lav i Strelac. Međutim, odluke treba donositi mudro i pažljivo. Posle njih, sreća će poslužiti vodene znake - Raka, Ribe i Škorpiju, dok će Bik, Devica i Jarac morati da odlože svoje planove.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)